להתנתק. עשראווי
להתנתק. עשראוויפלאש 90

חנאן עשראוי, חברת הוועד הפועל של אש"ף, תקפה בחריפות את נציגת ארצות הברית באו"ם, סוזן רייס, שהצהירה, כי אם האו"ם יכיר במדינה הפלסטינית, ארצות הברית תפסיק את המימון לאו"ם, כך דיווחה סוכנות הידיעות הפלסטינית "ופא".

במהלך ביקורה באוסטריה אמרה עשראוי, כי ארצות הברית מוכנה לפגוע באמינותה ובאינטרסים שלה על מנת להגן על ישראל שמדיניותה מנוגדת לחוק הבינלאומי, והוסיפה, כי דבריה של רייס מעידים על שחצנות. 

עשראוי ציינה, כי הפנייה לאו"ם על מנת לקבל הכרה בינלאומית במדינה הפלסטינית הינה זכות שאינה מנוגדת לאמנת האו"ם. אנחנו מבקשים מאוסטריה להכיר במדינה הפלסטינית, אמרה עשראוי, ועל האיחוד האירופאי ליישם את החלטתו הקשורה לנסיגה ישראלית לגבולות 67 '.

היא הבהירה, כי על האירופאים להתנתק מתלותם בארצות הברית, ולתמוך בתביעה הפלסטינית להקים את המדינה בגבולות 67'