אין זמן
עם הגיל מאבד העור את האלסטיות שלו. הוא נהיה דק יותר, רפוי וקצב חידוש התאים בו יורד. 'ד"ר פישר' פורצת דרך במלחמה בפגעי הזמן, בשיטה חדשנית המשלבת כמוסות BEAUTY AGE הניטלות בבליעה, יחד עם סדרת קרמים ייעודית (יום, לילה, ידיים, עיניים וסרום) AGE CONTROL, לטיפול חיצוני, הפועלים יחדיו ביעילות רבה להאטת פגעי הזמן. שימוש משולב במוצרים נותן מענה יעיל גם לשכבת העור החיצונית (אפידרמיס) וגם לשכבת העור הפנימית (דרמיס). כמוסות הסופט ג'ל מטפלות ומסייעות במכלול סימני הזדקנות העור המתהווים בשכבת העור הפנימית כמו נזקי קרינת השמש והסביבה, שיפור מאזן הלחות, מיצוק ומתיחת העור למראה אחיד וזוהר ועוד. מריחת הקרמים החיצונית מסייעת במניעת קמטים, כתמים ונזקים המצטברים במשך השנים בשכבה החיצונית. המחירים: 250 ש"ח לכמוסות, 60-180 ש"ח לקרם.
חוזרים ללימודים
לקראת החזרה לביה"ס מחדשות החברות במגוון אביזרים. 'ריבוק' ו'קדס' מציעות שפע תיקים וילקוטים לבני הנוער – אורטופדיים, חצי-אורטופדיים וזרוקים, בעלי שניים או שלושה תאים גדולים, אורגינייזר, תאים קטנים ותא לטלפון נייד. לתיקים, העשויים ניילון בליסטי, עמיד ודוחה מים, כריות גב העשויות ספוגים המאפשרים זרימת אוויר מהתיק החוצה (119-199 ש"ח). חברת '3M' מחדשת בשפע פתרונות לסביבת לימודים נעימה, כמו דבק סקוטש בצורת בובה (10 ש"ח), סרט דבק עם דמויות דיסני (11 ש"ח) ועט שחור ומדגיש זוהר עם דגלוני סימון (17 ש"ח). 'אביה שיווק' מציעה את Flair – עט פטנט זוויתי לכתיבה רציפה, במינימום מאמץ. העט יוצר מגע מושלם עם הנייר ומונע הפעלת לחץ מיותר וכאבים במפרק היד (6.90 ש"ח). 'דורנת' מציעה מגוון פריטי נייר כמו סימניות ומדבקות לספרים בעיצוב מרהיב של מיכל נגרין והקריקטוריסט הארגנטינאי מורדילו (7-9.90 ש"ח). רשת 'אופיס דיפו' מציגה מגוון בלעדי של קלמרים אופנתיים בשלל צבעים, במותג COLLEGE (20 ש"ח). חברת PMI מציגה 12 מותגים ביומני שנת הלימודים, לגילאי 6-15. בין המותגים, מסחור ראשון לתוכנת המסנג'ר הפופולארית בישראל icq והמונדיאל (39.90 ש"ח).
בנייה מהירה
'רבנסבורגר' מחדשת עם 'עניין של זמן', בתעסוקה מהנה לשעות הפנאי. מדובר במשחק תחרותי, מאתגר ומרגש לבניית דגמים ומבנים, מקוביות עץ צבעוניות. בכדי להצליח במשחק עליך להיות מצויד בזוג עיניים טובות, אצבעות מיומנות וחשיבה מהירה. זריזות, היא המפתח להצלחה כאן. על השחקנים, בתורם, לבנות בזמן קצוב, מספר רב ביותר של מבנים בהתאם למשורטט על הכרטיסים. המשחק מכיל 10 קוביות בנייה, 60 כרטיסי תרשימי בנייה ברמות קושי עולות ושעון עצר, הסופר לאחור את הזמן המוקצב לכם ושעלה בגורלכם, לכל משימה. שימו לב, חלק מהמבנים רק נראים פשוטים להרכבה, אך הם טריקיים ומטעים. הקפידו שזמנכם לא יאזל. לכל כרטיס ומבנה יש ערך מספרי, והמנצח הוא המשתתף שצבר בסיכום כרטיסיו את מירב הנקודות. המשחק מתאים ל- 2-4 שחקנים מגיל 8 ומעלה ומחירו – 129.90 ש"ח.
שווה לדעת
• 'נשיונל ג'יאוגרפיק' יוצאת במהדורה עברית ייחודית לציבור שומר תורה ומצוות. הגיליון הראשון בפורמט מהודר יראה אור לקראת ראש השנה.
• קנה אחד מהמוצרים שבמבצע של morphy Richards כמו מגהץ קיטור מקצועי, שואב אבק ציקלון או מעבד מזון, וקבל במתנה סיר בישול איטי נירוסטה, מסיר שיער או אמבט ספא לרגליים, ברשתות 'אלמ', 'בסט ביי', 'מחסני חשמל', Big Box ובחנויות החשמל הפרטיות, עד ה- 31.10.
• בהזמנת וילונות של חברת 'אביזר סנטר', ב-1,000 ש"ח, תקבלו במתנה סט מצעים, עד ה- 30.9.
• בקניית 6 מוצרים ב'סופר פארם' תקבלו, בתוספת 5 ש"ח, גרסה מודרנית של תיק אוכל מסורתי – קופסת פלסטיק צבעונית, שבחלקה העליון שקע בו משולבת מימייה עם פיית ספורט, עד גמר המלאי.
• קונים ילקוט 'ג'אנספורט' ומקבלים במתנה תיק צד – פאוצ' בשווי 49 ש"ח, ברשת 'תיק התיקים', עד גמר המלאי.
• 'קבוצת יבנה' מחדשת בקונספט עיצובי רענן המשנה את פניהם של כל מגוון קופסאות השימורים שלה.
• בכל קניית תכשיט ברשת 'מגנוליה', תקבלו סרט אופנתי לשיער, ב-15 ש"ח, עד גמר המלאי.
• 30% הנחה על כל מוצרי האיפור והטיפוח של 'רבלון', בכל רשתות הפארם, 'מגה' ופרפומריות נבחרות, עד ה- 31.8.
• 30-40 אחוז הנחה על כל מוצרי הטיפוח של 'מרוול קוסמטיקס', ברשתות 'סופר פארם', 'ניו פארם' ו'המשביר לצרכן', עד ה- 31.8.
• עד 70% הנחה על קולקציית הקיץ ו-50% הנחה על תכשיטים, ברשת 'קרייזי ליין', עד ה- 31.8.