שלום.
אני מחפשת מתכון לעוגה צרה וארוכה (נראה לי רולדה?) אבל עוגה שנראת מושקעת למשלוחי מנות.
ואם יש למישהי רעיון למיץ שוקו או משהו שאפשר להכין עם זה?
תבוא עליכם הברכה.
שלום.
אני מחפשת מתכון לעוגה צרה וארוכה (נראה לי רולדה?) אבל עוגה שנראת מושקעת למשלוחי מנות.
ואם יש למישהי רעיון למיץ שוקו או משהו שאפשר להכין עם זה?
תבוא עליכם הברכה.
רולדה היא עוגה שממלאים אותה מבפנים, אבל בתוך התבנית היא לא תראה מיוחדת. אפשר עוגה פשוטה ולהשקיע בציפוי- למשל ציפוי שוקולד ועליו קישוטי עדשים ועוד (כמובן לשמור על רווח בעטיפה כדי שהציפוי לא ידבק אליה כמו שבצק הפיצה שנשאר מר"ח נדבק לנייר שציפה אותו מלמעלה ומלמטה וחציו אבד בניסיון להסיר מהנייר).
אפשר לקנות תבנית בצורה מיוחדת, או לעשות מאפינס (אותו מתכון של עוגה בחושה, רק בעטרות נייר קטנות) עם שוקולד צ'יפס שיבלוט.
אפשר עוגה בחושה ולמעלה פירורי בצק (כי זה משהו שכן רואים מלמעלה).
אפשר להכין ליקר שוקולד, אבל צריך לקנות אלכוהול ובקבוקונים קטנים ולחפש מתכון.
אפשר להכין תרכיז לימונדה (לסחוט לימון ולהביא לרתיחה עם סוכר וההרתחה תשמור על זה בלי ריח לוואי ויחסוך הכנה בו ביום).
ואפשר גם עוגת שמרים,
השנה אנחנו מכינים בבית, "מיני" עוגות שמרים , צמה אבל יותר קטנה...
הכנו פעם ויצא מעולה!
חשבתי לאפות עוגיות עם חלונות שקופים, שנראו מאד יפות בתמונות ולשים במשלוחי מנות בסלסלות קטנות.
טרחתי והלכתי ל-3 חנויות למצוא סוכריות קשות עם סוכר (בד"כ אני קונה ללא סוכר) ואפילו צבע מאכל. אפיתי ובו בזמן דיברתי עם חברה והעוגיות איבדו את צבען הזהוב ונחרכו, כמו שבפעם הקודמת שדיברתי איתה- השניצלים של שבת נחרכו. בפעם הבאה בע"ה- עלי לזכור לא להתקשר אליה ולא לענות לטלפון......
|