מישהי כאן יודעת מה הטריק לייבש שום טרי כך שיחזיק כל השנה?
את הדבר הזה שנקרא שום טרי פגשתי רק אחרי החתונה. ניסיתי וקניתי ראשים בודדים והם החזיקו יפה עד שנגמרו
בשנה שאחרי זה קניתי הרבה, וחלקים גדולים מהשום התקלקלו.
אז אחרי זה קניתי הרבה, קילפתי, ריסקתי הוספתי שמן ומלח, והקפאתי.
אבל השנה אני רוצה שיהיו לי גם ראשי שום יבשים, ולא רק שום כתוש. אני משתמשת הרבה בשני שום, ומאחר והשום היבש שנמכר פה מיוצר בסין אני ממש הייתי רוצה להצליח לייבש שום טרי.
אז מישהו יודע מה הטריק הגדול? האם יתכן שיש קשר בן העובדה שחתכתי את העלים של השום לבין העובדה שהוא התקלקל?
תודה
) הוא נראה כמו הראשי שום שקונים יבש, אבל אם עלים ירוקים (טוב לא ממש ירוקים) ופחות יפה מזה שקונים יבש.
)
)
