8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח תפו"א
אבקת אפיה
סוכר וניל (לא הכרחי)
כוס וחצי שמן
3/4 כוס מים או מיץ
8 כפות קקאו/ אגוזים טחונים/ שקדים טחונים/ קוקוס
- להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר
- להקציף חלמונים עם כוס סוכר וסוכר וניל , להוסיף לתערובת את הנוזלים ואחר כך את שאר החומרים.
- להבליע את שתי התערובות בזהירות מירבית
לחלק לתבניות קטנות או אחת רגילה (לי יצאו 4 מאורכות קטנות- |אינגליש קייק| מכל כמות )
להכניס לתמור עם חום גבוה 5 דקות ואח"ר להנמיך לחום בינוני בערך כ20 דק' לבדוק עם קיסם.
(אפשר לשחק עם התוספות, חלק אגוזים וחלק שקדים, שוקולד עם קוקוס או אגוזים ושקדים, כל תערובת יוצאת נהדר. עוגות בלי תוספות קצת משעממות)
חג שמח!
כל הקמח תפו"א שקע למט
)

