וזה ללא הקצפה..
במקור זה מתכון לקורנפלור אבל החלפתי אותו בקמח תפו"א וגם במקור זה עם חמאה או מרגרינה ואני החלפתי בחצי כוס שמן.
100 גר' מרגרינה (או חצי כוס שמן)
4 כפות סוכר (לדעתי אפשר קצת יותר כי הקח תפו"א קצת מלוח)
2 ביצים
1 סוכר וניל
3 כוסות קמח תפו"א
2 כפיות א. אפיה.
ללוש לבצק, לעשות כדורים שטוחים יחסית ולהניח ברווחים קטנים. העוגיות תופחות באפיה.
לגיוון, אני הוספתי קקאו ועוד סוכר, וזה יצא אפילו יותר טעים מהמקור.
לבריאות!!!
)
)
