שמעתם על דבר שנקרא בירה ונשירה?
אם לא אז אני אסביר לכם. בקיצור שנה שעברה בסוף שנה שתי שמיניסטים "דתים" ממרכז הארץ החליטו לעשות מסיבת סיום 12 שנות לימוד, ובכן דרך הפייסבוק הם פרסמו מודעה בזו הלשון: לכל השמיניסטים בארץ הנכם מוזמן לאירוע בירה ונשירה שבו נחגוג מסיבת סיום 12 שנות לימוד. מה כלול? בירה מהחבית, אלכוהול חופשי וכמובן ריקודים ובנות. בסופו של דבר הגיעו 600 שמינסטים!!! (מתוך כמה אלפים בודדים) ואתם בטח יכולים לתאר לעצמכם איך נראתה המסיבה הזאת: ריקודים מעורבים, חוסר צניעות מוחלט, נשיקות וחיבוקים עם הבנות.
עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם למה לעזאזל הוא מספר לנו את זה???
אז ככה אני שמעתי על הסיפור הזה לא מזמן ואיך ששמעתי אותו ישר הזדעזתי. אבל אז חשבתי קצת והבנתי שזה בסך הכל עוד חלק מהתופעות השליליות שנמצאות בציבור שלנו ,אמנם בקנה מידה גדול יותר אבל העיקרון זה אותו עיקרון.
[עריכה: דוגמאות מזעזעות שלא צריכות להשמע בפורום כזה.]
מה היו אומרים הרב קוק והרב נריה זצ"ל לו היו רואים מה יצא מן הציבור ומן הנוער שהם כה טיפחו וגידלו באהבה...
אנחנו ניסינו ללכת על 2 העולמות לשלב בין העולם החרדי והחילוני וליצור שילוב בין 2 הצדדים ומה שיצא בפועל זה שלקחנו 90% מהעולם החילוני ו10% מהעולם החרדי ואת התוצאות אני רואים יום יום בנוער "שלנו" כן אותו נער נפלא שמידי יום ביומו עוד ועוד ילדים מורידים כיפה.
ואני שואל אתכם מה אני אמור לעשות לפנות לעולם החילוני החומרי והברברי או לפנות לעולם הגטו החרדי שבו חוץ מהגמרא אין חיים אחרים או שמא לפנות בכלל לכיון של ליצור ציבור חדש שהוא דרך אמצע בין הציבור הדתי לאומי לחרדי???
אני יודע שכתבתי הרבה אבל הייתי חייב לפרוק את כל שמכביד לי על הלב כבר זמן רב.
[אם יש מישהו שיוכל לעזור לי לפרסם את זה בעולם קטן (במילים מעודנות יותר כמובן) שבבקשה ישלח לי פרטית]
