ג' בסיוון תשע"ג 10:38

בס"ד

 

שנה שעברה הכנתי פשטידה כזאת ויצא אחלה אבל לא שמרתי את המתכון.. באסה.

 

יש למישהו מתכון טעים?

ג' בסיוון תשע"ג 19:20

 

בצק שק"מ:

1 וחצי כוס קמח תופח

100 גר' מרגרינה 

1 וחצי גביע שמנת חמוצה 

קורט מלח

משטחים בתבנית.

 

למלית:

3 בצלים (לא קטנים)

חב' שימורים פטריות- את לא חייבת להכניס את כולה, אפשר חצי-שלושת רבעי.

2 כפות קמח

2 גביעים של שמנת חמוצה

3 ביצים.

 

מטגנים את הבצל, מוסיפים בהמשך את הפטריות, ואז מערבבים עם שאר החומרים, ושופכים מעל הבצק.

מכניסים לתנור עם גבנ"צ מגוררת מעל, ומחכים להשחמה...

 

בתאבון!!!

ז' בסיוון תשע"ג 11:28

תודה רבה!

שאלה - גבייע וחצי שמנת בבסיס לא יוצא לך דביק מידי?

או שאולי זה לא אמור להיות בצק פריך רגיל כזה?

 

שמתי יותר פטריות וקצת מהשמנת במילוי החלפתי בגבינה לבנה

ויצא ממש טעים ויציב ומצוין.

 

תודה רבה!

י"ד בסיוון תשע"ג 14:25

בשינוי קל - בבצק שמתי פחות חמאה ולבן אחד (במקום שמנת חמוצה).

עכשיו זה יצא מהתנור, נראה סוף הדרך...

תודה. 

אולי יעניין אותך