(הכותרת היא שאלה, ולצערי לא היה בה מקום להכניס סימן שאלה)
בבית שמש התאחדו כולם נגד המטרה הקדושה להפיל את אבוטבול ואת ה"שלטון החרדי" בעיר, עד כדי כך שהעדיפו להעיף את המועמדת של המפלגה (עליזה בלוך) ולהחליף אותה במועמד אחר בטענה שיש לו סיכוי יותר כנגד החרדים.
בירושלים יוצא מחר הארץ כנגד משה ליאון בטענה שהוא מונחה על ידי החרדים והוא שליח שלהם למרות שליאון הוא בן הציונות הדתית ובוגר בני עקיבא. במקביל התאחדו מפלגות העבודה ומרץ לרשימה אחת תחת הסיסמה "עוצרים את התחרדות העיר" (סיסמה שמרץ רציא יתה כבר שנים רבות ואני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שזה עזר להם).
אם חשבנו בטעות שהשנאת חרדים תגמר אחרי הבחירות לכנסת ואם לא אז אחרי הבחירות לרבנות הראשית, מסתבר שטעינו וגם לצערנו הרב בבחירות המוניציפאליות לראשות העיריות השונות אנו ניתקל בקמפיינים וביציאה כנגד החרדים.
ב"ה שלפחות יש מקום אחד נורמאלי בשם נצרת עלית שם ראש העיר המכהן שמעון גבסו סימן את המטרה האמיתית: לשמור על ציביונה היהודי של נצרת עלית ולצאת כנגד האויב האמיתי, הערבים, שמנסים לכבוש את העיר אך גבסו עושה הכל על מנת למנוע את זה.









