י"א בניסן תשע"ד 15:59

כאלה שקצוצים כבר..

תודה!

י"ב בניסן תשע"ד 20:37

בעזהי"ת

 

ממיסים סוכר לקרמל, מוסיפים את האגוזים, ואז שופכים על נייר אפיה- עדיף לא בגוש אחד ענק כי יהיה קשה לעבוד איתו, שוברים מה שאפשר לחתיכות קטנות, מכניסים לבלנדר וטוחנים שוב..

י"ב בניסן תשע"ד 22:14
מוסיפים שמנת מתוקה פתחי עם מטרפה כל הזמן לטרוף עד שמבעבע ואז תוסיפי אגוזים
י"ד בניסן תשע"ד 01:49
זה טופי ממש טעים
י"ז בניסן תשע"ד 11:23
שמים בסיר בעל תחתית עבה מוסיפים סוכר בכמות דומה לזו של האגוזים.
מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהסוכר נמס ומתקרמל.
מוציאים מיד מהסיר.

אולי יעניין אותך