ה' בשבט תשע"ה 21:37
שחור ירוק וכחול.. כל מי שיש לו רעיון אני אשמח
ותהיו מקוריים! כי אחרת אין פתרון..
ה' בשבט תשע"ה 21:44
מישהו יודע אם פרג מוריד צבע?
ה' בשבט תשע"ה 22:02

וכחול  אולי יכול לצאת גם מאוכמניות?

ושחור אולי מליקריץ?

ה' בשבט תשע"ה 22:38
חשבתי לנסות לבשל מלא זמן שזיפים מיובשים ולהשתמש ברוטב.. יצא שחור או סגול לדעתכם?
ה' בשבט תשע"ה 23:24
עבר עריכה על ידי הכל ממנו בתאריך ו' בשבט תשע"ה 23:13


ו' בשבט תשע"ה 07:06
כרוב עדיף, גם פטל או אוכמניות.

סלרי גם לא נראה לי מתאים לירוק. אבל מחית פיסטוק יכולה לתרום מעט, או אולי נענע טחונה.

גם פטרוזיליה טחונה מוציאה מיץ ירוק ממש, אבל אין אחריות על הטעם...

בקשר לשחור...אולי באמת פרג מבושל יכול לתת את האפקט, אבל זה משהו שלא התעסקתי איתו אף פעם...

בהצלחה, ונשמח לשמוע מה הצליח לך באתגר הזה...
ו' בשבט תשע"ה 09:29
ולגבי ירוק אמרו לי פעם שתרד זה טוב..
ו' בשבט תשע"ה 00:03

יצא לך באזור הכחול כהה-שחור..

יש אתר אחד שאני כבר לא זוכרת מה הוא שבו היו כתובים המון המון המון אפשרויות לצבעי מאכל טבעיים.. אני אנסה לחפש אותו..

ו' בשבט תשע"ה 09:56


ו' בשבט תשע"ה 10:16
סגול-סלק שחור-קקאו,קפה
בנוסף אפשר כתום מכרכום ואדום מפריקה
בהצלחה
ו' בשבט תשע"ה 22:34

באיזה דרך משתמשים בזה אחר כך אם נגיד אני רוצה להכין קרם בצבע סגול?

ו' בשבט תשע"ה 23:06
ואח"כ ממשיכים לבשל (לתת למים להתאדות, שיהיה צבע מרוכז)
ז' בשבט תשע"ה 08:12

בכתבה שבקישור המצורף, יש כמה רעיונות והסברים (גילוי נאות: עדיין לא ניסיתי)

 

http://xnet.ynet.co.il/health/articles/0,14713,L-3104205,00.html

 

הקישור לא עובד משום מה, אז תעתיקי את כל השורה ותדביקי בחיפוש גוגל

ז' בשבט תשע"ה 11:24
לשחור (במתוק) לבשל סוכר עד להשחרה
מיץ רימון יתן צבע אדום (לבחור את האדומים)
ז' בשבט תשע"ה 16:22


ז' בשבט תשע"ה 17:22
זה לעטגה.. בטוחה שהיא רוצה לחיות אחרי שהיא תאכל אותה ;)
ז' בשבט תשע"ה 21:55

כדאי שתדעי- אם את מנסה ליצור צבע מאכל ורוצה שהוא ישפיע על בצק או מאכל כלשהו, הוא צריך להיות מרוכז.

לכן- אם את מבשלת כרוב, סלק וכד'- את צריכה ריכוז גבוה של מים (לבשל עם מעט מים, או להמשיך להרתיח עד שחלק מהנוזל יתאדה.

 

את יכולה לנסות להוסיף מעט כורכום לצבע הכהה שהתקבל כדי להגיע לירוק.

 

אם זה חשוב לך מאד, את יכולה לקנות בחנויות שבהן מוכרים מוצרי אפיה צבע מאכל טבעי (צריך לברר מראש שאכן יש להם, כי זה יותר יקר מאשר הצבע המלאכותי). 

ח' בשבט תשע"ה 00:21
עשינו מיץ פטרוזליה

כחול אין בטבע

שחור הכי דומה זה המון קקאו
ח' בשבט תשע"ה 19:45


ח' בשבט תשע"ה 17:09
אם יצא מוצלח שתפי שנדע לנסות
י"א בשבט תשע"ה 22:23

איך עושים ורוד? או אדום? (פפריקה מלחיץ אותי, זה לקרם לעוגה...)

י"א בשבט תשע"ה 22:25
י"א בשבט תשע"ה 23:20
ותודה לכולם, בסוף לא עשיתי.. הפחיד אותי להכניס תמצית כרוב סגול לתוך קצפת.. ביחוד כשהכרוב הוא מאכל רגיש ממילא..

אולי יעניין אותך