ותהיו מקוריים! כי אחרת אין פתרון..
ותהיו מקוריים! כי אחרת אין פתרון..
וכחול אולי יכול לצאת גם מאוכמניות?
ושחור אולי מליקריץ?
סלרי גם לא נראה לי מתאים לירוק. אבל מחית פיסטוק יכולה לתרום מעט, או אולי נענע טחונה.
גם פטרוזיליה טחונה מוציאה מיץ ירוק ממש, אבל אין אחריות על הטעם...
בקשר לשחור...אולי באמת פרג מבושל יכול לתת את האפקט, אבל זה משהו שלא התעסקתי איתו אף פעם...
בהצלחה, ונשמח לשמוע מה הצליח לך באתגר הזה...
יצא לך באזור הכחול כהה-שחור..
יש אתר אחד שאני כבר לא זוכרת מה הוא שבו היו כתובים המון המון המון אפשרויות לצבעי מאכל טבעיים.. אני אנסה לחפש אותו..
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
בנוסף אפשר כתום מכרכום ואדום מפריקה
בהצלחה
באיזה דרך משתמשים בזה אחר כך אם נגיד אני רוצה להכין קרם בצבע סגול?
בכתבה שבקישור המצורף, יש כמה רעיונות והסברים (גילוי נאות: עדיין לא ניסיתי)
http://xnet.ynet.co.il/health/articles/0,14713,L-3104205,00.html
הקישור לא עובד משום מה, אז תעתיקי את כל השורה ותדביקי בחיפוש גוגל
מיץ רימון יתן צבע אדום (לבחור את האדומים)
כדאי שתדעי- אם את מנסה ליצור צבע מאכל ורוצה שהוא ישפיע על בצק או מאכל כלשהו, הוא צריך להיות מרוכז.
לכן- אם את מבשלת כרוב, סלק וכד'- את צריכה ריכוז גבוה של מים (לבשל עם מעט מים, או להמשיך להרתיח עד שחלק מהנוזל יתאדה.
את יכולה לנסות להוסיף מעט כורכום לצבע הכהה שהתקבל כדי להגיע לירוק.
אם זה חשוב לך מאד, את יכולה לקנות בחנויות שבהן מוכרים מוצרי אפיה צבע מאכל טבעי (צריך לברר מראש שאכן יש להם, כי זה יותר יקר מאשר הצבע המלאכותי).