כ"ו באלול תשע"ו 09:15

מה זה אומר ללוש היטב? מבחינת זמן? מבחינת איך ללוש?

תודה

כ"ו באלול תשע"ו 09:42
אם זה במיקסר אז עשר דקות על מהירות איטית..
המבחן הכי טוב הוא לקחת מדי פעם חתיכת בצק ולהתיח אותה על השיש ולראות אם היא נקרעת בקלות, אם היא נקרעת מהר להמשיך ללוש אם היא גמישה מספיק זה אומר שהתפתחה רשת גלוטן ואפשר לסיים את הלישה
כ"ו באלול תשע"ו 09:45

לא הבנתי את המבחן.

להטיח חתיכה על השיש. ולמה שתיקרע, לא תישאר על השיש פשוט איך שהיא?

כ"ו באלול תשע"ו 10:18
כמו שזורקים קפיץ.. את לא משחררת את הבצק מהיד.
אם הבצק נקרע ישר משמע שצריך עוד לישה או הוא אלסטי ונמתח ממש בזריקה אז הוא סבבה
כ"ו באלול תשע"ו 11:20

אחרי שהבצק מתגבש- ללוש 100 פעמים (לספור עד 100)

ואז עוד קצת כמה שיש לך כח...

כ"ו באלול תשע"ו 14:02
לישה ידנית כעשר דקות.
לעצלנים מומלץ לעשות לבצק שלוש לישות חוזרות.

לגבי הבצק: קרין אומרת למתוח בעדינות ולראות אם הוא נקרע או לא. אם הוא נקרע הוא לא מספיק אלסטי וצריך להמשיך.

אולי יעניין אותך