כ"ה בשבט תשע"ז 10:45
כ"ה בשבט תשע"ז 12:43

אולי האקונומיקה זה כדי למנוע את הריח כתוצאה מהמים העומדים.
הסוכר הוא כדי לתת "מזון" לצמח שכבר קטוף.

לקחת בחשבון שיחד עם ה "האכלה" הוא נותק כבר ממקור חיותו ולא יחזיק מעבר לכך.

לצערי השיחה אישית לא עובדת לי!

*** אם אפשר לשלוח מסר אני אשמח.

כ"ה בשבט תשע"ז 14:37
מחזיק לי את הפרחים ל2-3 שבועות (תלוי במזג אוויר)
וזה 2-3 טיפות! אקנומיקה.
כ"ז בשבט תשע"ז 00:19
שמכילה את הרקבון של הצמח.
כ"ז בשבט תשע"ז 06:42
מוזר מה שאתם אומרים, מעניין לנסות בהזדמנות
כ"ה בשבט תשע"ז 15:28
כ"ה בשבט תשע"ז 15:42

שומר על המים שלא התעפשו 

 

ויש פרחים שבחורף מחזיקים אפילו חודש בלי סוכר זה תלוי באיכות, בסוג הפרח ובמזג האויר 

כ"ז בשבט תשע"ז 10:03
לא לשים הרבה מים באגרטל, להחליף מים כל יומיים וכל החלפה של מים לקצוץ ס''מ מהגבעול למטה - באלכסון ולא בסכין משונן.

אם עושים ככה אין צורך בסוכר ואקנומיקה.
אצלי פרחים שורדים ככה גם שבועיים ויותר.
כ"ז בשבט תשע"ז 21:25
רק מחליפה מים בפחות תדירות,ובגלל זה שוטפת את הגבעולים ו/או חותכת עוד.
גם מוציאה את כל העלים שבאים במגע עם המים
כ"ח בשבט תשע"ז 10:14

הוא מרענן ומשמר את העלה באופן מדהים

ב' באדר תשע"ז 22:03

זו דווקא עצה ידועה לפי מה שהבנתי..

 

נסי ותראי

אולי יעניין אותך