ל' בניסן תשע"ז 12:23
יש לי 4 חלמונים מיותרים
ואין לי מרגרינה/ מחמאה
אפשר להכין עם זה טורט רגיל? להוסיף לזה גם ביצה עם חלבון?
אפשר להשתמש בזה כאילו זה 2 ביצים רגילות לעוגה? רעיונות אחרים ייתקבלו בברכה...
ל' בניסן תשע"ז 22:57
ל' בניסן תשע"ז 23:05

 

נו. אל תהיה קטנוני כאילו מוציא לשון

ל' בניסן תשע"ז 23:16
וגרידת לימון, אם כבר פריך אז עד הסוף 😋
ל' בניסן תשע"ז 23:16
ל' בניסן תשע"ז 23:33
א' באייר תשע"ז 08:57


ל' בניסן תשע"ז 19:36
עם טיפת שמן. זה הרבה יותר יפה מלמרוח את כל הביצה.
ל' בניסן תשע"ז 22:13
סליחה אם זה ניצלוש..

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ל' בניסן תשע"ז 23:03
א' באייר תשע"ז 20:51
אולי כי הכנתי עם מיקסר ידני ולא עם וו גיטרה?

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ב' באייר תשע"ז 14:00

לק"י

 

בדיוק מה שקרה לי, רק שלשתי ביד (ושמתי רק שני חלמונים במקום 3).

שבוע שעבר הכנתי את המתכון של ניקי ב. ובהמלצת טיפ שקראתי באינטרנט שמתי קודם את החומרים היבשים והחמאה מהמקרר, ובסוף את הביצים. יצא מעולה!

 

לא יודעת למה לא השתמשתי בטיפ גם היום.

וניסיתי מתכון אחר בגלל ההמלצה של @ברוקולי

 

(הטיפ מפה אלפחורס – Room For Dessert)

 

עכשיו אכזבה גדולה

יצאה לי כמות גדולה של רקיקים מתוקים מידי.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ב' באייר תשע"ז 14:24
מעניין למה זה יוצא ככה ...
אולי אני אנסה את המתכון של הקישור ששלחת! לפי התגובות נשמע מתכון טוב..תודה

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ב' באייר תשע"ז 15:09

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ב' באייר תשע"ז 14:04

 

אם קשה 

אפית כנראה יותר מידי

 

ב. בצק פריך מאבד מכוחו לאחר לישה ארוכה 

 

אל תתייאשי

פשוט צריך להיות מדויקים מאוד 

ב' באייר תשע"ז 14:25
אקח את הטיפים לתשומת ליבי! תודה (:

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ב' באייר תשע"ז 14:27

 

[ותשלחי לי. אוהבת את העוגיות האלה.. ]

ב' באייר תשע"ז 14:41

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ז' באייר תשע"ז 21:31
הכנתי את המתכון של ניקי לפי הטיפ שיעל הביאה ויצא פצצה! ועוד מקמח כוסמין..ב"ה!

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ז' באייר תשע"ז 21:34
לק"י

אבל קודם יש לסיים את הנגלה הקודמת (לפחות בעלי אהב אותן).

ויצאו לך ממש יפות!

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ז' באייר תשע"ז 21:40

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ז' באייר תשע"ז 21:46

קמח כוסמין לבד?

לא עירבבת עם עוד סוג של קמח?

ז' באייר תשע"ז 22:09
אני אעתיק לך :

השתמשו בחמאה קרה חתוכה לקוביות במקום רכה, שימו בקערה את כל החומרים מלבד החלמונים ותמצית הוניל, וערבבו את החומרים באמצעות תנועות של פירור בין הידיים. התוצאה הסופית צריכה להיות תערובת פירורית, דומה לקוסקוס, רק עם פירורים מעט גדולים יותר. לאחר מכן הוסיפו את החלמונים ותמצית הוניל ועבדו רק עד ליצירת בצק ולא שניה יותר מזה.

וכן, רק כוסמין.. (:

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ז' באייר תשע"ז 22:20


ז' באייר תשע"ז 22:45

 

לא שלחת לי מוציא לשון

שאפו נראה ממש טעים

 

אני מחממת מים לקפה קורץ

 

 

אולי אני גם יכין 

ננסה גירסא עם כוסמין וגרסא נ"ג

 

ז' באייר תשע"ז 23:35

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ב' באייר תשע"ז 15:10
לק"י

בכל מקרה לטעמי של קרין מתוקים מידי.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

א' באייר תשע"ז 10:33

להוסיף לחביתה או לשקשוקה...

אולי יעניין אותך