ואין לי מרגרינה/ מחמאה
אפשר להכין עם זה טורט רגיל? להוסיף לזה גם ביצה עם חלבון?
אפשר להשתמש בזה כאילו זה 2 ביצים רגילות לעוגה? רעיונות אחרים ייתקבלו בברכה...
נו. אל תהיה קטנוני
והריקותי לכם ברכה עד בלי די
לק"י
בדיוק מה שקרה לי, רק שלשתי ביד (ושמתי רק שני חלמונים במקום 3).
שבוע שעבר הכנתי את המתכון של ניקי ב. ובהמלצת טיפ שקראתי באינטרנט שמתי קודם את החומרים היבשים והחמאה מהמקרר, ובסוף את הביצים. יצא מעולה!
לא יודעת למה לא השתמשתי בטיפ גם היום.
וניסיתי מתכון אחר בגלל ההמלצה של @ברוקולי
(הטיפ מפה אלפחורס – Room For Dessert)
עכשיו אכזבה גדולה
יצאה לי כמות גדולה של רקיקים מתוקים מידי.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
והריקותי לכם ברכה עד בלי די
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
אם קשה
אפית כנראה יותר מידי
ב. בצק פריך מאבד מכוחו לאחר לישה ארוכה
אל תתייאשי
פשוט צריך להיות מדויקים מאוד
והריקותי לכם ברכה עד בלי די
[ותשלחי לי. אוהבת את העוגיות האלה.. ]
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
קמח כוסמין לבד?
לא עירבבת עם עוד סוג של קמח?
והריקותי לכם ברכה עד בלי די
לא שלחת לי
שאפו נראה ממש טעים
אני מחממת מים לקפה
אולי אני גם יכין
ננסה גירסא עם כוסמין וגרסא נ"ג
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים: