כ"ה באב תשע"ז 01:09
פשוט לוקחים ממה שבבית
לפעמיים אני מוסיף טחינה
הבסיס יכול להיות מים, חלב או יוגורט ואפילו מיץ תפוזים (או כל מיץ פירות אחר)
אם לא מתוק מספיק אפשר להוסיף דבש או סילאן
אגוזים בוטנים גם נותן טעם נחמד וגם קראנציות בפה

אם יש אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד או מעט גלידה
כ"ו באב תשע"ז 13:25

אבטיח+ מלון+ נענע

אבטיח+ מנגו+ קיוי

תות+ בננה+ אוכמניות+ תמר+ יוגורט

עלי תרד+ בננה+ תמר+ תפוח/ אגס+ שקדים/ אגוזים

תות+ בננה+ תמר

תמר+ בננה+ טחינה+ אגוזי מלך

בננה+ אפרסק+ פסיפלורה

אפרסק+ מנגו +מלון

בננה +אפרשזיף +אגס

אבוקדו+ קיווי+ מיץ תפוזים +תות

אפרסק+ בננה+ מלון

 

הכי טעים להכין מפירות קפואים.

אם יש לך בלנדר שטוחן קרח טעים מאוד לשים.

 

 

כ"ח באב תשע"ז 00:18
עבר עריכה על ידי יהודי!! בתאריך כ"ח באב תשע"ז 08:37
עדיף קפואים
כ"ח באב תשע"ז 01:27
כ"ח באב תשע"ז 12:25
ממרח תמרים
פקאן מסוכר
טחינה
חלב
יוגורט
מים קרים

יוצא טירוף
חשוב לחתוך ולהקפיא את הפירות לפני כן
כ"ח באב תשע"ז 14:20
עם מים/חלב/יוגורט/מיץ תפוזים/מיץ עגבניות
לפירות טעים להוסיף סלרי או נענע

אולי יעניין אותך