פורום בישול ומתכונים
בהנהלת: ט'
כ"ו באב תשע"ז 13:25
אבטיח+ מלון+ נענע
אבטיח+ מנגו+ קיוי
תות+ בננה+ אוכמניות+ תמר+ יוגורט
עלי תרד+ בננה+ תמר+ תפוח/ אגס+ שקדים/ אגוזים
תות+ בננה+ תמר
תמר+ בננה+ טחינה+ אגוזי מלך
בננה+ אפרסק+ פסיפלורה
אפרסק+ מנגו +מלון
בננה +אפרשזיף +אגס
אבוקדו+ קיווי+ מיץ תפוזים +תות
אפרסק+ בננה+ מלון
הכי טעים להכין מפירות קפואים.
אם יש לך בלנדר שטוחן קרח טעים מאוד לשים.
כ"ח באב תשע"ז 00:18
עבר עריכה על ידי יהודי!! בתאריך כ"ח באב תשע"ז 08:37
עדיף קפואיםכ"ח באב תשע"ז 12:25
ממרח תמרים
פקאן מסוכר
טחינה
חלב
יוגורט
מים קרים
יוצא טירוף
חשוב לחתוך ולהקפיא את הפירות לפני כן
פקאן מסוכר
טחינה
חלב
יוגורט
מים קרים
יוצא טירוף
חשוב לחתוך ולהקפיא את הפירות לפני כן
כ"ח באב תשע"ז 14:20
עם מים/חלב/יוגורט/מיץ תפוזים/מיץ עגבניות
לפירות טעים להוסיף סלרי או נענע
לפירות טעים להוסיף סלרי או נענע