כ"ו בחשוון תשע"ח 00:32

עד עכשיו ערבבתי שוקולד מריר עם חמאת בוטנים

אשמח לרעיונות סטנדרטיים ולא סטנדרטיים טעימים

 

וגם-

איפה אפשר לקנות אביזרי אפיה (נוגט וכו') בכשרות בד"ץ בירושלים? 

אשמח לכתובת ספציפית

 

בתודה מראש

כ"ו בחשוון תשע"ח 00:39

יש במשפחה אנשים שלא אוכלים מרגרינה וריץ'

כ"ו בחשוון תשע"ח 01:32
מקררים. משתמשים רק בחלק הקשה. השימוש כמו בשמנת רגילה.
קרם קוקוס הוא עם יותר מ20% שומן
כ"ו בחשוון תשע"ח 13:27


כ"ו בחשוון תשע"ח 14:53
הרוב אומרים שהוא לא מזיק. חלק אומרים שהוא מועיל לדוג לטיפול בכולסטרול גבוה
כ"ו בחשוון תשע"ח 12:28
כל נוזל..
כ"ו בחשוון תשע"ח 00:55
(אני ידעתי על כתובת אחת, ובחיפוש באינטרנט רואה אחרת, אז אולי כדאי להתקשר לוודא.)

מעתיקה לך: גבעת שאול מרכז ספיר 7 קומה מתחת ארמונות חן.
02-5825169
כ"ו בחשוון תשע"ח 01:07
כ"ו בחשוון תשע"ח 00:59
כ"ו בחשוון תשע"ח 01:34
חתיכה של קליפת תפוז מסוכרת (או ככה. רק אחרי הרתחה)
שקדים. אגוזים (או כמובן קרם שקדים/אגוזים)
קפה
כ"ו בחשוון תשע"ח 17:55

שוקולד לבן, שמנת ותותים מרוסקים (או ריבה לעצלנים)

כ"ו בחשוון תשע"ח 19:06
נוגט
קרם שוקולד עם אגוזים
קרם חלבה
כ"ז בחשוון תשע"ח 09:27
כ"ז בחשוון תשע"ח 19:13

נוגט, אגוזים-שקדים, ליקר, שוקולת בצבע אחר, חמוציות, צימוקים...

 

 

אין סוף לאפשרויות!!

י' בכסלו תשע"ח 22:17

חלק מהפרלינים הם לאנשים עם סכרת

קניתי קרם שוקולד ללא סוכר 

למילוי אבל הטעם שלו.... בלי סוכר חושף שיניים

 

רעיונות מה אפשר להוסיף לו שיקבל טעם טעים ומעניין

והסוכרתיים לא יתפתו לאכול את הפרלינים הרגילים? (לטובתם, כן?! )

י' בכסלו תשע"ח 22:53
י' בכסלו תשע"ח 23:17
לא בטוחה שהבנתי מה הכוונה..
י"א בכסלו תשע"ח 11:37
י"א בכסלו תשע"ח 11:53
יש כאלה שאסור להם פירות למשל. תבדקי מה מותר להם ואז תכיני

אולי יעניין אותך