כ"ד בכסלו תשע"ח 20:44

שלום לכולם,

 

אני מזמינה את המשפחה ל- מה שנקרא ׳ערב לביבות׳

 

אשמח לקבל מתכונים או רעיונות למטבלים/סלטים מעניינים..

 

תודה!

כ"ד בכסלו תשע"ח 21:22
*מטבל זיתים - טוחנים קופסת שימורי זיתים עם שן שום.
*מטבלי גבינות - שום שמיר, בצל ופפריקה, זיתים.
*סלסה עגבניות (יש אצל ניקי ב. לא זוכרת בע"פ).
*סלט טבולה - אני מכינה עם בורגול דק (גרישה) בצל, קצת נענע, פטרוזיליה, מלפפון, לימון, שמן ומלח. אם את רוצה מתכון מדוייק חפשי ברשת
*סלט עלים - קוצצת ירקות עלים שבא לך (אני שמה פטרוזיליה, כוסברה, סלרי), מוסיפה פקאן סיני וקשיו, לימון, שמן, מלח.
כ"ד בכסלו תשע"ח 21:59
השנה אני מכינה:
זיתים - לוקחים קופסת שימורי זיתים, חצי פלפל חריף, מעט שמן זית. טוחנים.
לא חריף-מחליפים את הפלפל במעט שום טרי.
שום-מיונז דל, שום טרי אבקת בצל.
שום-בתנור עם שמן זית..
תפוחים-מרסקים ומוסיפים דבש.
אחר- על מקלות, עם קרמל ובתנור. לאו דווקא מתאים ללביובות...
תפוזים-אפרסקים +תפוזים מכינים בתור ריבה.ואז מערבבים עם שמנת.
לוקחים שמנת, מסמיכים עם קורנפלור ומוסיפים בצל מיובש.
אממ אני אוסיף עוד כשאני אגיע הביצה ואראה את הרשימה המדויקת...

|פותח שרשורי ההכרות הרשמי של נסיופ|

 

התפצלשתי, חפשו אותי בצד. 

כ"ד בכסלו תשע"ח 22:03
יוצא זול משמעותית מאשר לקנות בסופר.

אנחנו אוהבים גביע שמנת (27%) עם גבינה לבנה (5%) תולים כמה שעות בחיתול בד
ויש אפשרות לתלות בחיתול בד כמה גביעי שמנת.
יוצא מעולה.
כ"ד בכסלו תשע"ח 22:23
כ"ה בכסלו תשע"ח 16:33


כ"ו בכסלו תשע"ח 12:40

ולפעמים שמנת

כ"ו בכסלו תשע"ח 23:54


כ"ו בכסלו תשע"ח 22:26
העיקר שזה טעים בסוף..

|פותח שרשורי ההכרות הרשמי של נסיופ|

 

התפצלשתי, חפשו אותי בצד. 

כ"ח בכסלו תשע"ח 20:50

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

אולי יעניין אותך