ב' בשבט תשע"ח 20:44

איך עובדים איתו?

 

זו שאלה לאחר מעשה... 

עשיתי ממנו בורקס, ויצאו סביר... אבל מתפרקים כאלה.

איך אמורים לעשות - "דף" אחד חתוך לחתיכות לכל בורקה, או ערימה של דפים בשביל בורקה אחד?

(*בורקה - יחיד של בורקס)

ואיך עושים ממנו סוג של רוגלך - מילוי של קקאו וסוכר?

 

תודה!

ג' בשבט תשע"ח 08:01
משמנים בניהם.
ג' בשבט תשע"ח 09:07

כנראה זו הסיבה שהם התפרקו לי...

טוב, לפעם הבאה - אם נקנה שוב...

ה' בשבט תשע"ח 00:26
אפשר רק מעל השכבה האחרונה.. (זה עובר מעט לשאר הדפים ומפריד את הרטיבות של המילוי(אם יש) מהעלים)
ה' בשבט תשע"ח 01:16
זה מיועד לאגרול וכד'. עובדים כל פעם עם דף אחד, והחלק שלא משתמשים מכסים עם מגבת לחה, כדי שלא יתייבש.
ה' בשבט תשע"ח 08:05

ואנחנו קונים לפעמים בורקס גבינה מפילו (קפוא) - כך שכנראה כן עושים את זה...

ה' בשבט תשע"ח 08:25

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ה' בשבט תשע"ח 08:41
לק"י

גם לנו יש בצק פילו שצריך לעשות איתו משהו...

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ה' בשבט תשע"ח 08:42

אצלנו זה סוג של נקנה בטעות - בד"כ אני מעדיפה בצק פילאס, שדומה לבצק עלים...

ה' בשבט תשע"ח 09:55
ממש טעים!
הייתי נראה לי שמה 2 דפי פילו
משמנת אותו מלמעלה
חותכת לריבועים
שמה באמצע את הבשר
ואז תופסת מכל הצדדים של הריבוע כזה ללמעלה.אוף לא יודעת להסביר
ה' בשבט תשע"ח 13:24


ה' בשבט תשע"ח 13:34
כי מוכרים הרבה בורקסים של פילאס..
ה' בשבט תשע"ח 13:59
ה' בשבט תשע"ח 14:31
לא לקפוא..
בד"כ מה שיש בנאמן וכאלה זה פילאס.. לא אמרתי שאין פילו..
ה' בשבט תשע"ח 17:14

תפוחים- קוביות תפוחים עם סוכר, קינמון, ריבה 

למלא לצורה של סיגר ולאפות. לבזוק א סוכר בהגשה

אגוזים-אגוזים טחונים, קוקוס, סוכר, פירורי לחם, מעט ציפורן ומעט קינמון

לעשות צורה של סיגר לאפות ולזלף סילאן וטחינה גולמית בהגשה

ו' בשבט תשע"ח 00:16
שני המילויים.. אני ממש אוהב..
ו' בשבט תשע"ח 08:33

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ו' בשבט תשע"ח 09:51


ה' בשבט תשע"ח 22:32

או לפחות מחיטה מלאה?

 

 

תודה...

ח' בשבט תשע"ח 16:05

אולי יעניין אותך