מנין הנפגעים בפיגוע ההתאבדות הכפול באיראן מגיע לכ-20 הרוגים, ועוד כ-100 פצועים. בין ההרוגים והפצועים גם חברי משמרות המהפכה.
הפיגוע אירע הערב (חמישי) מחוץ למסגד שיעי בעיר זהדאן, בירת המחוז סיסתן – בלוצ'יסטן אשר בדרום-מזרח אירן.
מנהל שירותי החירום במחוז מסר כי "למעלה מ-20 בני אדם נהרגו כאשר שני מחבלים מתאבדים פוצצו עצמם בין קהל של מתפללים מחוץ למסגד". לעת עתה אף ארגון לא נטל אחריות לפיגועים. "הפיצוץ הראשון התרחש מאחורי נקודת ביקורת בעיר וכתוצאה ממנו מספר מחברי משמרות המהפכה נהרגו ונפצעו", אמר סגן שר הפנים האירני.
המחוז הוא מעוזו של הארגון ג'ונדאללה – ארגון סוני שנטל אחריות על פיגועים בהם נהרגו בני אדם רבים באירן. בין הפיגועים אותם ביצע הארגון, גם פיגוע בו נהרגו בשנה שעברה חמישה מחברי משמרות המהפכה במדינה.