בעקבות הלווייתו של הרב חיים גריינימן בבית העלמין חזון איש בבני ברק ייחסמו מהשעה 10:00 מספר רחובות בעיר.
רחוב עזרא לכל אורכו. - רחוב חזון איש (בין הרחובות הרב דסלר ועד שד' י-ם ). - רחוב נחמיה לכל אורכו.
כמו כן, החל מהשעה 08:00 ועד תחילת מסע ההלויה תיחסם העליה מרחוב דבורה הנביאה לרחוב חידושי הרי"מ. - לבאים מכיוון צפון - יש להגיע דרך צ. גהה לכיוון רחוב השומר ולרדת ברחוב עזרא. לבאים מכיוון דרום וי-ם - יש להגיע דרך מחלף אלוף שדה / גשר גבעת שמואל.
בסוף ההלויה יאספו האוטובוסים את המשתתפים: אוטובוסים לכיוון צפון -ימתינו על רחוב עזרא. אוטובוסים לכיוון דרום - ימתינו בשד' י-ם בר"ג. אוטובוסים לי-ם - יחנו ברחוב חזון איש בין הרחובות נחמיה ועזרא.
משטרת מרחב דן מבהירה כי לא תותר כניסת כלי רכב פרטיים לאזור מסע ההלויה כמו כן , המשתתפים מתבקשים להישמע להוראות המארגנים ולשמור על הסדר למען בטיחותם של משתתפי ההלויה.