מבזקי חדשות
  • 16:15

    המצב הביטחוני: ראשי רשויות ביו"ש נפגשו עם מפקד מחוז מרכז

    ראשי מועצת יש"ע וראשי רשויות מיהודה ושומרון נפגשו היום עם מפקד פיקוד מרכז, האלוף רוני נומה. הפגישה התקיימה לאור המצב הביטחוני והאמירות שיוחסו לנומה בתקשורת.

    אבי רואה, יו"ר מועצת יש"ע מסר בסוף הישיבה "שמחנו לשמוע מהאלוף, כי הדברים שיוחסו לו בתקשורת סולפו ומדובר במניפולציה תקשורתית. האלוף הבהיר, כי הוא מתנגד להעברת נשק או לשחרור מחבלים ולכל פרס לרשות הפלסטינית. העלינו בפניו את תחושות התושבים והחששות של האזרחים בתנועה בכבישים וכן את הצרכים הבטחוניים. האלוף הציג בפנינו בפירוט ובכנות רבה את הערכת המצב ואת הפעילות ההתקפית מול המסיתים והמחבלים, יחד עם פעילות ההגנה בכבישים ובישובים".

    "ראשי המועצות הביעו את הערכתם הרבה לצה"ל והם מחזקים את ידי צה"ל ומודים לחיילי צה"ל והמפקדים ששומרים על מדינת ישראל ונלחמים בטרור בכל מקום. ביקשנו מהאלוף שיעביר לכל המפקדים והחיילים את החיבוק החם של ההתיישבות ואת תודתנו העמוקה", דברי רואה.