השרה מירי רגב תעלה מחר בישיבת הממשלה דרישה לחשוף לציבור את שורת המינויים ברדיו של התאגיד הציבורי החדש.
"מתלונות ומידע שהגיע לידי השרה המינויים הנעשים בתחנה המתהווה אינם מייצגים את כלל הציבור בישראל בלשון המעטה. השרה מתכוונת לפעול יחד עם שר התקשורת וראש הממשלה לדיון ציבורי בסוגייה ובחינת המינויים בטרם התרחשותם", נמסר מלשכתה.
רגב עצמה אמרה הערב "בשקט בשקט מקימים פה גלגלצ 2, לא יקום ולא יהיה, לא נחזור לשנים בהם רשת ג' הדירה את המוזיקה המזרחית, לא חוזרים על טעות פעמיים.
התאגיד הציבורי הוא לא עסק פרטי של אף אחד. לא אתן שכספי הציבור יממנו שוב תחנה אליטיסטית, מתנשאת ומנוכרת שמייצגת מחנה פוליטי אחד, עיר אחת ומוצא אחד. התאגיד הציבורי שייך לציבור כולו ואני אוודא שכלל הציבור יבוא בו לידי ביטוי - שמאל וימין, מזרחיים ואשכנזים, חרדים, דתיים וחילוניים, נשים וגברים, יהודים וערבים".