ראשי תנועות הטרור הפלשתיניות יקיימו ועידה מקבילה לוועידת אנאפוליס – באיראן. בוועידה בטהרן, בהזמנת נשיא איראן, מחמוד אחמדי-נז'אד, יתכנסו עשרה ראשי אירגוני המחבלים הקיצוניים. בהם ח'אלד משעל, אחמד ג'יבריל, רמדאן שלח, נאיף חואתמה, ובכירים נוספים. ועידת הטרור תתקיים בתאריכים 25-27 בנובמבר, במועד בו תתכנס ועידת אנאפוליס.
ובנושא אנאפוליס: היומון "אלקודס אלערבי" מצטט פרשנים ודיפלומטים, הסבורים שסעודיה לא תשגר משלחת רמת דרג לוועידת אנאפוליס גם אם תחליט להשתתף.
היומון מציין שייתכן וסעודיה לא תאשר את דבר השתתפותה בוועידה עד הרגע האחרון. הממלכה הודיעה שאם הועידה לא תדון בסוגיות הליבה של הסכסוך היא "תהיה נוכחת ותו לא". השגריר הפלשתיני בסעודיה אמר שעד כה אין דבר המעודד את הממלכה להשתתף בוועידה, אך אם ארה"ב תגיש תכנית לפתרון סוגיות הליבה, ייתכן והיא תשתתף.
לגבי פגישת אבו-מאזן עם רה"מ אולמרט בירושלים, הממונה על תיק המו"מ עם ישראל, סאיב עריקאת, תיאר את הפגישה כקשה.