אות ה-40 של ירושלים לארגון "חסדי נעמי"
בטקס שנערך בבנייני האומה בירושלים העניק ראש העיר את "אות ה-40" של ירושלים לארגון "חסדי נעמי" כהוקרה על פעילותו בעיר.
פרסום ראשון: 13/05/08, 14:58

המשתתפים מכל גווני הקשת הציבורית שגדשו את האולם, בניהם רבנים, אישי ציבור וראשי מוסדות גדולים, הריעו לר' יוסף כהן יו"ר ארגון "חסדי נעמי", שנקרא לעלות לבמה לקבל מידי ראש העיר את העיטור היוקרתי של העיר ירושלים: "אות ה-40".
הרב יוסף כהן יו"ר "חסדי נעמי", אמר כי בימים אלו מציין סניף "חסדי נעמי" בירושלים 20 שנות פעילות. "אות ה-40 מוקדש לכל אלפי המתנדבים והעובדים באזור ירושלים, העושים לילות כימים לרווחת ולעזרת כלל תושבי העיר".
את הערב המיוחד, שכלל סעודת מלווה מלכא, הנעימו הזמרים: אברימי רוט, מנדי ורדיגר ור' חיים אליעזר הרשטיק, בליווי תזמורת רבת משתתפים בניצוחו של יובל סטופל ולהקת ילדים שהנעימה את ההתכנסות המיוחדת.
