לא מצטער. אלדד
לא מצטער. אלדדצילום: פלאש 90

במפלגת האחוד הלאומי יצביעו נגד ממשלת נתניהו, ח"כ אריה אלדד אומר לערוץ 7 כי למרות הכל הם לא מתחרטים שהם המליצו לנשיא על נתניהו.

"המלצנו עליו לנשיא כי גם הצבור שלנו רצה שנאפשר הקמת ממשלה לאומית, אבל עכשיו כשכל זה לא קרה והוקמה ממשלה עם העבודה, יש ממה לחשוש ולכן האחוד הלאומי יצביע נגד. לא נתן את אמוננו לממשלה שהעדיפה את העבודה על האחוד הלאומי", אמר.

לדבריו, האחוד הלאומי יהיו עניינים מאוד בהצבעות בכנסת, "אני חושש שנתניהו הלך עם העבודה ולא עם האחוד הלאומי כי הוא ניסה לאותת שכוונתו להוביל מדיניות שתהיה קרובה לעבודה". זה לא מפתיע אותנו כי זה חלק מהפוליטיקה של נתניהו וצפינו אפשרות כזאת גם שהמלצנו עליו לנשיא, מעכשיו זכות ההוכחה על נתניהו, אם הוא יפעל לבצור ההתיישבות ולמלחמה בפתח ובחמאס נחזק את ידיו ואם לא נלחם בו".

ח"כ אלדד אומר כי הלכוד לא ניהל משא ומתן הוגן עם  האחוד הלאומי "הם שמרו כל הזמן על אש קטנה במשא ומתן איתנו אבל ברגע שועידת מפלגת העבודה אישרה את כניסת העבודה לקואליציה גם זה הפסיק".