בבית כנסת עדת ישורון
בבית כנסת עדת ישורוןפלאש 90

אלמוני פתח באש בבית כנסת עדת ישורון בצפון הוליווד ופצע שני מתפללים. המשטרה מעריכה כי מדובר בפיגוע נגד הקהילה היהודית בעיר. צוותים רפואיים פינו את הפצועים לבית החולים. משטרת לוס אנג'לס פתחה בחקירת האירוע. 

מדיווחים ראשונים עולה כי האיש שביצע את הירי נתפס כעבור זמן קצר. המשטרה המקומית מכנה את האירוע "פשע שנאה".

מפקד המשטרה המקומית הגיע למקום האירוע ואמר לפני זמן קצר לתקשורת כי הירי בוצע בתוך החניון התת קרקעי של בית הכנסת. החשוד, שעל פי עדי ראייה, היה שחור עור, ניגש אל השניים ופתח לעבר רגליהם באש. שני הפצועים כבני ארבעים פונו לבית החולים במצב יציב. המשטרה ממשיכה לסרוק את האזור.

המשפחות של הפצועים שנפצעו קיבלו עידכון על מצבם ועושות דרכן לבית החולים. כוננות הוכרזה בכל בתי הכנסת בלוס אנג'לס.

שר ההסברה והתפוצות, יולי יואל אדלשטיין (ליכוד), הגיב לפיגוע הירי שארע בבית הכנסת בהוליווד, לוס אנג'לס "האירוע חמור ומזעזע, ומזכיר לנו שהאנטישמיות עודנה חיה ובועטת ואף לא מהססת לפגע בתוך קודש הקודשים של העם היהודי. עלינו ועל עמי העולם להמשיך ולהלחם באנטישמיות היות וכבר הוכח שמה שמתחיל ביהודים נגמר גם בעמים אחרים".