למעלה מאלף איש רקדו ושמחו אמש (שלישי) בשמחת ירושלים בעיר ערד. הרב דב ליאור, רבה של קרית ארבע, אמר באירוע "במלחמת השיחרור לא זכינו לשחרר את ירושלים כי לא היינו מאוחדים, זכינו לכך רק במלחמת ששת הימים- אז היינו עם אחד עם, צבא אחד! ירושליים יונקת את כוחה מכלל ישראל וחשוב מאוד לחבר את ערד ליום המיוחד הזה."
קמה שחם, ממארגני האירוע מטעם ההנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי, אמרה, "האירוע הוא חלק ממערך גדול של דברים שמובילה ההנהגה למען ערד והיום ב"ה זכינו לעוצמות וחיזוקים שיתנו לנו כוח רב להמשך!".
הרב ינון אילני, ראש הישיבה והגרעין התורני בעיר, קרא למשפחות, "לבוא ולהצטרף לגרעין חם ומשפחתי ולחזק את ערד".
תושבי העיר ערד שהצטרפו לצעדה וההרקדה סיפרו, "מרגש ממש לראות כל כך הרבה נוער בריא ברוחו שמגיע לעיר רק בשביל להרים ולעודד".

