
ועדת הכנסת תקיים מחר (א) בבוקר דיון הסטורי בבקשתו של ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי ( האיחוד הלאומי), לפגוע בחסינות ולשלול זכויות מחברי הכנסת מסיעות רע"מ תע"ל, בל"ד וחד"ש.
בן ארי טוען כי חברי הכנסת טיבי, זועבי ברכה, ושותפיהם הגדישו את הסאה ופועלים מזה זמן רב תוך שהם מנצלים את הדמוקרטיה הישראלית. לטענתו מסעם של חברי הכנסת הערבים ללוב היה בבחינת הקש ששבר את גב הגמל והדמוקרטיה חייבת להגן על נפשה.
בועדת הכנסת רוב מוחלט לאנשי הימין כאשר את הקואליציה מייצגים בועדה היו"ר יריב לוין שרק לאחרונה התפרסמה פעילותו האינטנסיבית למען ערכיה הלאומיים של מדינת ישראל. עוד חברים בועדה: דודו רותם ורוברט אליטוב (ישראל ביתנו) זאב אלקין, ציון פניאן, דני דנון ( הליכוד) נסים זאב ואברהם מיכאלי (שס) והרב אליעזר מוזס (יהדות התורה)
בן ארי אומר כי הדיון בועדה הוא המבחן האמיתי לקואליצית הימין בכנסת. זאת הזדמנות להוציא כרטיס צהוב לחברי הכנסת שיורקים על מדינת ישראל ומבזים את סמלי המדינה ומסיתים בארץ ובעולם נגד חיילי צה"ל ואזרחי ישראל.
