
מפקד המחוז הדרומי של המשטרה, ניצב יוחנן דנינו, מבהיר כי המשטרה לא תגלה סובלנות כלפי הבדואים שפונו הבוקר (שלישי) מאל-עראקיב, בפעם השלישית תוך פחות מחודש.
ניצב דנינו, אשר ביקר במקום בליווי מנכ"ל המשרד לבטחון הפנים, חגי פלד, וראש הרשות להסדרי הקרקעות בנגב, תקף את הבדואים שהכריחו את המשטרה לחזור הבוקר למקום.
"אנו נמצה עימם את הדין על העבירות הפליליות שביצעו ובמקביל נתבע את ההוצאות שנגרמות למדינה כתוצאה מהפלישות החוזרות ונשנות", אמר דנינו.
בפינוי הקודם, לפני כשבוע, טענו המפונים ופעילי השמאל, כי חבר הכנסת טאלב א-סנע נפגע בעימותים שנוצרו במקום באורח קשה ואושפז בביה"ח 'סורוקה', במשטרה טענו כי הוא חש ברע ומצבו טוב.
במשטרה ציינו, כי בראש המאבק והטענה על קיפוח והותרתם ללא קורת גג עומדים אנשים המחזיקים דירות ווילות פאר בעיר רהט ובמקומות נוספים.
