בלב הכרמים של משק אחיה אשר בעמק שילה חברו יחד אוכל טוב, נוף מדהים ואנשים מלאי אמונה.
ארבע שנים חלפו מאז ניטע הכרם הראשון של משק אחיה ואתמול (רביעי) לראשונה נבצרו אשכולות ענבים שיהפכו ליינות מובילים בענף היין הישראלי ובעולם. בטקס מרשים ומרגש החלו את בציר הענבים שיישלחו היישר ליקבים מובילים בארץ .
האוויר הגובה והקרקע בעמק שילה חברו לבית גידול איכותי עבור גפן היין.
כבר לפניי אלפי שנים בהרי השומרון גידלו גפנים משובחות והיום משק אחיה מחדש את אותה מסורת עתיקה ומביא לעולם יין באיכות חדשה. חקלאים, תורמים ואנשים עם חזון גדול עמלו והשקיעו במשך שנים. היום הם זכו לראות את התגשמות החזון.




צילום: מרים צחי