תנועת 'צעירים למען ירושלים' משיקה דף בפייסבוק לכותל המערבי במהלך הסברתי מיוחד: עמדות פייסבוק ברחבת הכותל ואפליקציה שדרכה גולשים וחברים של הכותל המערבי יוכלו לשלוח בקשות לכותל המערבי באמצעות הרשת החברתית.

התנועה תקים עמדות פייסבוק ניידות ברחבה ובסמוך לכותל ותאפשר למבקרים ולתיירים להצטלם על רקע המקום המקודש – להעלות את התמונה מיידית לדף המשתמש שלהם בפייסבוק – ולתייג את עצמם וכך לחלוק עם כל חבריהם את התמונה בזמן אמת – תוך כדי הטיול והביקור במקום.

בעמדות יוצבו דיילי פייסבוק  בלבוש מתקופת בית שני בגרסה מעודכנת – במקום מגינים, חרבות, ומגילות קלף - אייפונים, מצלמה דיגיטלית, מחשב נייד, וחיבור לאינטרנט.

על פי התכנון עמדות דומות יוצבו באתרים נוספים בירושלים הקדומה ובהם הר הזיתים, הר הצופים, העיר העתיקה ועוד.

בתנועה מציינים כי מדובר במהלך ראשון מסוגו בעולם אשר לא קיים באתרים עתיקים דומים ובאתרי התיירות אחרים. בנוסף הקימה התנועה אפליקציה שדרכה גולשים וחברים של הכותל המערבי יוכלו לשלוח בקשות לכותל המערבי.

במסגרת האפליקציה החדשה לאחר שעושים LIKE לדף של הכותל המערבי ניתן לכל חבר לשלוח בקשה. אפשר לבחור האם הבקשה תהיה חסויה או גלויה לחברי המבקש. לאחר מילוי פרטים וכתיבת הבקשה פשוט לוחצים על "שלח" והבקשה מופיעה בדף על רקע הכותל המערבי. כאשר עוברים עליה עם העכבר ניתן לראות את תמונת הפרופיל של השולח, את שמו, וכן את תוכן הבקשה (אם השולח הסכים לכך). כמו כן ניתן לשתף את הבקשה ואת האפליקציה בין כל החברים.

את הבקשות – מבטיחים ב'צעירים למען ירושלים' – ידפיסו ויטמינו בין אבני הכותל.

ב'צעירים למען ירושלים' הסבירו כי: "כחלק מהמגמה להפוך את עיר בת 3000 שנה לצעירה ותוססת החלטנו 'להצעיר' גם סמליה המרכזיים ובראשם הכותל המערבי – ולהפוך אותו לעדכני ונגיש גם באמצעות הרשת החברתית. ירושלים העיר שחוברה לה יחדיו – מתחברת גם לפייסבוק. הכותל הוא אתר המתוייר ביותר בישראל – עתה הוא גם יהיה המתוייג ביותר".