
רון חולדאי, ראש עיריית תל-אביב ואיש מפלגת העבודה, אומר כי כל מהלכיו הפוליטיים של אהוד ברק מטרתם לשמור על כיסאו. "הוא שכח את עם ישראל כבר מזמן. הצעד של אהוד היה מובן והוא חלק ממציאות כללית וצינית שבה הוא רואה עצמו כחשוב יותר מהמפלגה כולה".
בראיון לגלי צה"ל הוסיף חולדאי כי "יש סוג מסויים של אנשים שגדלו במדינת ישראל והם חיו עם כפית של כסף. ברק הוא בן-אדם שיכול להעסיק עובדת זרה, ואפילו לא מבין מה רע בלגור במגדלי אקירוב, הוא מעולם לא נסע באוטובוס, לא חי את עם ישראל ושכח את הציבור כבר מזמן".
חולדאי הוסיף כי שר הביטחון הוא שנתן את ההכשר לליברמן מימין והוא האחראי להתכווצות העבודה. לדבריו, "מפלגת העבודה כשלה מפני שבעשורים האחרונים היא לא הציגה עמדה בשום עניין ודבר שנוגע לחברה, שהפכה מעט אנשים לעשירים ואת רוב העם הותירה מאחור".
לדבריו, הוא מצוי בדילמה האם להיענות לקריאות להצטרף לשורות העבודה: "אני עוסק כרגע בתפקיד מרתק ויש לי סיפוק אדיר ממה שאני עושה, ובמקביל אני כואב את מה שקורה למפלגת העבודה. עדיין לא הכרעתי".
