אופניו של גיא תמרי לאחר התאונה
אופניו של גיא תמרי לאחר התאונהצילום: לשכת התנועה של מרחב השפלה

שני רוכבי האופניים שנהרגו הבוקר ליד מושב יסודות הם שלום גרוסמן ויצחק סימון בני 60 מראשון לציון. 5 רוכבי אופניים נפצעו, אחד מהם פצעים קשים.

נהג המכונית שפגע בהם, צעיר בן 18 מבית שמש, סיפר כי היה בדרכו לביתו לאחר שביקר חבר באשדוד. נלקחה ממנו דגימת דם לבדוק אם נהג בשכרות או בהשפעת סמים. 



ח"כ זאב בילסקי, קרא במכתבו לשר התחבורה להקצות מסלול לרוכבי אופניים, "מפגישות שערכתי עם איגוד רוכבי האופניים בישראל הועלה הרעיון של הקצאת כבישים דלילי תנועה בשבת בבוקר לטובת קבוצות רוכבים".



"כיום לצערי, לא קיים שום פתרון מתקבל על הדעת לסוגיה זו ולכן אבקשך להקצאות כבישים דלילי תנועה בשבת בבוקר לטובת קבוצות רוכבים המעוניינות להתאמן. אני מאמין שאם נקצה כבישים דלילים בשעות קצובות אנו ניתן מענה לדרישות הרוכבים ובכך גם לא נסכן את חייהם ותאונות, כדוגמת זו המצוינת לעיל, ימנעו."