קיי וילסון בבית המשפט
קיי וילסון בבית המשפטפלאש 90

בבית המשפט המחוזי בירושלים החל הבוקר (א') משפטם של ארבעת המחבלים, הנאשמים ברצח התיירת כריסטין לוקן ביער מטע בחודש דצמבר אשתקד.

חברתה שטיילה עימה בלילה הנורא, קיי וילסון, סיפרה לבית המשפט על השתלשלות האירוע והנסיון לחמוק מהרוצחים. קיי עצמה נפצעה באורח קשה וניצלה לאחר שהעמידה פני מתה. "ראיתי את כריסטין נרצחת מול העניים שלי. היא צרחה. אני לא רציתי שיכאיב לי. ניסיתי לא להוציא קול. היה קשה כי המכות היו קשות אבל ניסיתי להעמיד פני מתה. שמעתי את כריסטין מחרחרת. לא הייתי בטוחה שאני חיה. הם חזרו אחרי כמה דקות לוודא הריגה. הוא דקר אותי בחזה".

"אחרי כמה דקות התעוררתי לא באותו מקום, אבל לא רחוק מהמקום שנדקרתי.  רציתי לחזור לשביל, כדי שמצאו את הגופה שלי. שידעו שמדובר ברצח. הצלחתי לקום והלכתי יחפה, מדממת עם צלעות שבורות במשך רבע שעה, עד שראיתי עזרה".

חודש לאחר הרצח הותר לפרסום כי נעצרו חברי חולייה, שאחראים גם לרצח נטע שורק ליד מנזר בית ג'מאל. נגד ארבעה מחברי החולייה הוגש כתב אישום. בין היתר הם הואשמו ברצח, ניסיון לרצח ואונס. הארבעה הם איאד פטאפאה מתרקומיה, כיפאח גנימאת, אברהים גנימאת ואדם נוסף מהכפר צוריף.