הולילנד
הולילנדפלאש 90

משרד הפנים מפרסם היום את החלטתו, לפיה יצומצמו זכויות הבניה שהוענקו מתוקף התכניות המאושרות במתחם "הולילנד" בי-ם, אשר עמד במרכזה של הפרשייה הידועה בשם זה, זאת ימים ספורים לאחר הגשת כתבי האישום בפרשה.

הועדה המחוזית לתכנון ולבנייה מחוז ירושלים, בראשות מתכננת מחוז ירושלים במשרד הפנים דלית זילבר, אישרה היום (שני) חלופה לתכנון מחודש למתחם הולילנד בירושלים, בשטח שהינו בעל נצפות גבוהה מאזורים שונים בעיר, הסמוך לשכונות רמת שרת ובית וגן, וסמוך להצטלבות עורקי התנועה הראשיים, דרך בגין ושד' גולומב. הועדה דנה בחלופות התכנון למתחם ובחרה בחלופה להכנת תכנית מפורטת , תוך צמצום זכויות הבנייה במתחם כך שאושרה בנייה רק במתחם הצפוני של הולילנד.

בשנת 1990 אושרה לראשונה בנייה למגורים ולמלונאות בהיקף מצומצם במתחם הידוע כ"מתחם הולילנד". לפי תכנית שחלה על המתחם בשעתה, המתחם היה במקורו בעיקר ביעוד למלונאות, ועליו נבנה בשנות ה-60' של המאה הקודמת מלון בשם "מלון ארץ הצבי" ("מלון הולילנד") בהיקף זכויות בניה מצומצם.

בסדרה של 4 תכניות שאושרו לאחר מכן, אושר בינוי מסיבי ורב היקף למגורים ולמלונאות, הכולל, בין היתר, 16 מגדלי מגורים, שניים מהם בני 33 קומות, בבינוי הנצפה מאזורים רבים בעיר ואשר אינו תואם כלל את רקמת הבינוי הקיימת באזור. המתחם תוכנן כשכונה מסוגרת, מנותקת מהשכונה הקיימת, עבור אוכלוסיה ממעמד סוציו-אקונומי גבוה, תוך התעלמות מצרכי הציבור באזור.

עד עתה נבנו במתחם 8 מתוך 16 המבנים שאושרו ובניית יתר המבנים טרם החלה.

באפריל 2010, פורסם דבר קיומה של חקירת המשטרה המכונה "פרשת הולילנד", במסגרתה נחקרו חשדות לפיהם, התכניות, שאושרו במתחם הולילנד, קודמו על רקע מתן שוחד מצד יזמי הפרויקט לגורמים שונים. לאחרונה, בהמשך לחקירה, הוגשו כתבי אישום נגד חלק מהגורמים.

על רקע החקירה, החלה לשכת התכנון במשרד הפנים בבחינת חלופות תכנון במגרשים שטרם נבנו, במטרה לשפר את התכנון המאושר, ולהתאימו למדיניות התכנון הנוכחית, הכוללת הקצאת שטחי ציבור לטובת הדיירים במתחם ובסביבתו וביצירת מופע בינוי בעל חזות ראויה ופתיחת הבינוי אל השכונות הסמוכות.

הועדה המחוזית דנה בחלופות המתגבשות באפריל ובנובמבר בשנה שעברה, ואף שמעה את עמדתם של בעלי הזכויות במתחם באוקטובר 2011 . הועדה פרסמה באפריל 2011, הודעה על הכנת תכנית חדשה למתחם הולילנד על ידי משרד הפנים, (זו פעם ראשונה ששכונה מתוכננת על ידי משרד הפנים) בהתאם להוראות סעיף 77 לחוק והורתה בהתאם לסמכותה לפי סעיף 78 לחוק כי בכל המגרשים הבלתי מבונים, המיועדים למגורים, למגורים ולמסחר ולמלונאות, וציינה כי לא יינתן, בשלב זה, כל היתר בניה במתחם.

הועדה בחנה שלוש חלופות המציגות שינויים משמעותיים בבינוי המאושר, תוך צמצום שטחי המגורים המאושרים שטרם נבנו ויצירת שטחים פתוחים ושטחים לצרכי ציבור במקומם, יצירת מופע אדריכלי אחיד ומרווח יותר ופתיחת המתחם אל שכונות המגורים הסמוכות, תוך יצירת רצף עירוני בין המתחם לבין השכונות הסמוכות.

החלופות: לבטל את כל הבינוי שטרם נבנה למעט המתחם הצפוני.

לבנות רק חצי מגדל נוסף וכן את המתחם הצפוני ,תוך הנמכת גובה המבנים ושמירה על פתיחת הנוף לשכונות סמוכות או בניית 2 מבנים מתוך שלושת המבנים דמויי שער שטרם נבנו, חצי מגדל וכן את המתחם הצפוני.

החלופה שנבחרה- מבטלת את הבינוי בכל הצד המערבי של הפרויקט תחתם יפותחו שטחים פתוחים ומבני ציבור. רק במתחם הצפוני אושר בנייה במקום חומה בינוי בשלושה מבנים בגובה 18 קומות באופן שיענה על צרכי השכונה.

חלופת התכנון שנבחרה, משנה את הפניית שטחי המסחר שאושרו בתוך המתחם בתכניות קודמות, כך שתיעשה כלפי השכונות הסמוכות, סביב כיכר עירונית ושדרה המקשרות בין המתחם שתוכנן במקור כמתחם מסוגר, לשכונות הסובבות.

קישור נוסף אל השכונות הסובבות, נעשה באמצעות ביטול מבני מגורים שטרם נבנו במתחם, בגבול שכונת רמת שרת הסמוכה, ויצירת שטח פתוח ושטח למבני ציבור, שיהוו אזור פעילות שכונתית ומקום מפגש בין האוכלוסיות השונות.

"החלופה שנבחרה, מציגה בינוי המתאים למדיניות התכנון העירונית ומשתלב במרקם העירוני הסובב וכן מייצרת מענה למחסור חמור בצרכי ציבור באזור. במסגרת החלטתה, קבעה הועדה המחוזית כי החלופה שנבחרה, תעמוד בבסיס הכנת תכנית חדשה למתחם, שתיבנה על עקרונות אלה. הועדה חזרה על החלטתה, כי לא יינתנו היתרים על בסיס התכניות המאושרות, עד להכנתה של תכנית חדשה על ידי משרד הפנים", נמסר ממשרד הפנים.