מאיר פרוש
מאיר פרושצילום: פלאש 90

"מגיע אדם שמכתיב לנו את דעותיו ומתערב בנושאים השנויים במחלוקת בין ימין לשמאל" – כך במילים חריפות, תקף בסוף השבוע ח"כ מאיר פרוש את נשיא ארצות הברית ברק אובמה על נאומו בבנייני האומה במהלכו טען כי המתנחלים המתנכלים לערבים אינם נענשים דים.

בראיון לאתר החרדי "כיכר השבת", אמר פרוש כי אינו שותף להתלהבות שנוצרה בציבור ובתקשורת לאובמה. לדבריו, "הטעו את אובמה. הוא היה בטוח שהוא מדבר אל הנוער ואל הצעירים בישראל שמשקפים את כלל האוכלוסיה אבל הוא לא ידע שנתנו כרטיסים לארגוני שמאל וכי הוא נואם רק לחלק אחד מהמפה הפוליטית בישראל".

"הקהל השמאלני באולם הריע לו ומחא לו כפיים אך הוא לא ידע שזה קהל שנבחר במיוחד לכך ודעותיו הינם שמאלניות. אובמה ראה את התרועות שהעניקו לו פעילי השמאל בעד דבריו כנגד ארגוני הימין והוא בטח חושב כי כולם סוברים כך, וכעת רק נותר לחכות שגם נתניהו ישנה את דעתו".

"אני לא מבין את הטירוף הזה", אמר.