בריכה. אילוסטרציה
בריכה. אילוסטרציהפלאש 90

שני צעירים בשנות ה-20 לחייהם טבעו הבוקר (שבת) למוות בבריכת קיבוץ יטבתה שבערבה.

כוחות מגן דוד אדום שהגיעו למקום ביצעו פעולות החייאה בשניים ללא הצלחה, ונאלצו לקבוע את מותם. המשטרה החלה לחקור את נסיבות האירוע. 

מחקירה ראשונה של המשטרה עולה כי צעירה שהגיעה לבריכה גילתה את השניים כשהם ללא הכרה. כחות מגן דוד אדום משו את הצעירים מהמים כשהם ללא דופק.

מוקדם יותר היום דווח כי פעוט בן 3 נפגע אחר הצהריים (שבת) באורח קשה לאחר שטבע בבריכה בבית פרטי בתל אביב. פרמדיקים של מגן דוד אדום ממרחב דן הוזעקו לבית וביצעו פעולות החייאה בפעוט. הם הצליחו להשיב לו את הדופק ופינו אותו להמשך טיפול בבית החולים לילדים דנה. הפעוט הועבר לבית החולים כשהוא מחוסר הכרה ומונשם, ומצבו הוגדר לא יציב.   

ילד בן 8 נפצע היום באורח קשה לאחר שנפל מבניין בית ספר בבת ים. הילד, יחד עם שלושה או ארבעה מחבריו נכנסו לשטח מוסד חינוכי בחוב ניסימבאום. מסיבה שאיננה ברורה הוא מעד ונפל מגובה של קומה אחת ונפגע בראשו.