
השיחות בין הדרגים המקצועיים במשרד האוצר הישראלי ובמשרד האוצר של הרשות הפלסטינית חודשו היום (שלישי).
על חידוש השיחות הוחלט בפגישתם של שר האוצר, יאיר לפיד עם עמיתו, שר האוצר של הרשות הפלסטינית, שוקרי בשארה, ובתיאום עם ראש הממשלה, בנימין נתניהו.
בראש הצוות הישראלי עומד מנהל רשות המסים, משה אשר, ומהצד של הרשות הפלסטינית, עומד מנהל רשות המסים והממונה על הכנסות המדינה, יוסוף אל זומר.
במשרד האוצר אומרים, כי "מטרת הדיונים היא לחדש את שיתוף הפעולה הכלכלי וליישם צעדים בוני אמון לשדרוג היחסים ולרווחת הצדדים".
במשרד מציינים, כי "הצוות המקצועי הבכיר שנפגש היום החליט להקים צוותי עבודה משותפים. צוותי העבודה יחלו בעבודתם באופן מיידי וייפגשו אחת לשבועיים על מנת לקדם ביעילות ובמהירות את הנושאים שעל הפרק. הצוות המקצועי הבכיר בראשות אשר ואל זומר ייפגשו בעוד כחודש כדי לבדוק את התקדמות הצוותים ולפתור מחלוקות, אם יהיו".
