
לדבריו לא יתכן שמדינת ישראל תפגע בתושבים היהודים בגלל חודש הרמאדן, "אנחנו משלמים מיסים ועושים מילואים, בצפון הארץ לא היו עושים דבר כזה, אנחנו לא אזרחים סוג ב'. אין לנו שום דבר נגד החגים הערבים שישמחו ויחגגו, אבל כמו שלא יפחיתו את שעות פתיחת המשרדים בלוד, בגלל הסליחות בחודש אלול, כך לא יעלה על הדעת שמאה אלף תושבים יעמדו שעות בתחנות בגלל צום הרמאדן".
מסיקה טוען שהעובדה שתושבי הרשות הפלשתינית, משתמשים באוטובוסים של חברת אפיקים רק מחמירה את האבסורד, "עכשיו בגלל החג שלהם, הם ממלאים את האוטובוסים כבר בתחנה הראשונה ולנו לתושבי השומרון אין מקום באוטובוס. למעשה מדינת ישראל מסבסדת כעת את תושבי הרשות הפלשתינית".
שוחחנו בערוץ 7, עם ליאת אם ל-4 מקרני שומרון שמתקשה בימים אלה להגיע לעבודה בכפר סבא ולחזור הביתה, "הערבים ממלאים את האוטובוסים ולנו אין מקום, אני לא מצליחה לחזור הביתה בזמן לאסוף את הילדים מהמעונות ומהקייטנות. לא ייתכן שבגלל חודש הרמאדן יצמצמו לנו קווים, האם אנחנו היינו עושים שביתה בגלל החגים שלנו, אני מקווה שמשרד התחבורה יעצור את האבסורד הזה".
תגובת משרד התחבורה: מדובר בשינויים מינוריים ולא משמעותיים המבוצעים בחודש הרמאדן בשל החופשות והצום של חלק מהנהגים הלא יהודים. השינויים לא ישפיעו ולא יפגעו כלל בציבור הנוסעים המשתמשים בקווי התחבורה הציבורית באזור. משרד התחבורה מחויב על פי החוק להעלות לאוטובוס כל נוסע בתחומי יהודה ושומרון ללא כל אפליה. נושא הביטחון באוטובוס כמו בשאר התחומים נמצא באחריות משטרת ישראל והצבא.