טרור
טרורפלאש 90
האינטרפול פרסם אזהרה ביטחונית ברחבי העולם בעקבות מעורבותו של ארגון אל-קאעידה בהימלטות אסירים מבתי כלא בעיראק, בלוב ובפקיסטאן.
 
העיתון "ניו-יורק טיימס" דיווח כי תשדורות אלקטרוניות שיירטה ארצות הברית ונדונו בהן פיגועים מתוכננים של אל-קאעידה הן שהובילו את הממשל האמריקני לפרסם אמש (ו') אזהרה לאזרחים מפני נסיעה, בעיקר למזרח התיכון ולצפון אפריקה.

ראש המטות המשולבים של הכוחות המזוינים, הגנרל דמפסי, אמר לרשת ABC כי מדובר באיום ממוקד יותר מאיומים קודמים וכי הכוונה של המחבלים היא לתקוף יעדים מערביים ולא רק אמריקניים.

גורמי ביטחון אמרו לרשת CNN כי בידי הממשל האמריקני מידע שפעילים של אל-קאעידה עושים את ההכנות האחרונות לפיגוע נגד מטרות שאין יודעים כעת את טיבן. הם הוסיפו כי אנשי הארגון הגבירו את ההכנות לפעולה לקראת ליילת אל-קאדר ולקראת החג החותם את חודש רמדאן, עיד אלפיטר. כך דווח בקול ישראל.

צרפת, גרמניה ובריטניה הודיעו כי יסגרו מחר ומחרתיים את שגרירויותיהן בסנעא בירת תימן מטעמי ביטחון אך לא מסרו עוד פרטים. ארצות הברית תסגור מחר 21 שגרירויות וקונסוליות אמריקניות, רובן במדינות מוסלמיות, וייתכן כי מקצתן יישארו סגורות גם לאחר מכן. גורם בבית הלבן מסר כי הנשיא קיבל תדרוך על פיגוע אפשרי העשוי להתרחש בחצי האי ערב או לצאת ממנו.