
יהודה גליק, פעיל הר הבית שנורה מטווח קצר לפני כשבוע וחצי, ממשיך להתאושש בבית החולים שערי צדק בירושלים.
גליק עדיין איננו יכול לדבר, אולם הוא מתכתב עם בני משפחתו וחבריו הבמבקרים אותו באמצעות כתיבה על לוח מחיק.
חברו, העיתונאי ארנון סגל, פעיל בולט בנושאי הר הבית אף הוא, ביקר את גליק היום, וזה כתב לו על הלוח המחיק "תמסור לכולם המון תודות. פקודת מבצע - עכשיו המשימה שלי הכי קלה - לנשום" הוסיף גליק ורשם "בבקשה תהיו חזקים".
לאחר הביקור סיפר סגל לערוץ 2 כי "זה אותו יהודה שאנחנו מכירים, חוץ מזה שהוא מחובר למכונת הנשמה. הוא מתפקד ומתקשר וחיוני עם חוש הומור, אפילו שעדיין נשקפת לו סכנה מסוימת".
סגל סיפר כי גליק אינו יכול לדבר, "אבל בלי לומר מילה הוא מעודד ונותן תחושה טובה. רק היום הוא התחיל לכתוב - זה היה ניכר שהוא מתאמץ, אבל זו התקדמות אדירה. אתמול המצב היה אחרת לגמרי".
לפני כשבוע וחצי הובהל גליק לבית החולים לאחר שנורה מספר פעמים בידי המתנקש, מחבל תושב מזרח ירושלים שבהמשך אותר וחוסל. במשך ימים ארוכים נשקפה סכנה לחייו, אך בזכות מאמציהם של הרופאים בבית החולים - מצבו התייצב וכעת מביעים תקווה כי יוכל לחזור לתפקוד סביר כבר בתקופה הקרובה.

