הסוכריה החלבי
הסוכריה החלביצילום: כושרות

לאחרונה יצא לשוק סוג נוסף בסדרת סוכריות מוכרת, שבשונה משאר הסדרה, הסוכריה החדשה היא חלבית.

בארגון כושרות מזהירים את הציבור מאכילת הסוכריה לאחר בשר.

בארגון מזכירים כי ההלכה מחייבת הפרדה בין בשר לחלב וכחלק מאיסור זה יש גם מניעה להכין לחם חלבי בצורה של לחם רגיל, זאת כדי שלא יבואו לידי בלבול - כשהאוכל יחשוב שמדובר בלחם פרווה ויאכל אותו לאחר שאכל בשר.

כמו הלחם, מסבירים בכושרות, כך גם הסוכריות, "זה דבר שידוע תמיד כפרווה וחשוב לציין כי רבים מהצרכים לא מודעים לכך שהוא חלבי ויכולים חלילה להיכשל".

"רבני כושרות ממליצים תמיד לפני כל מוצר שאוכלים מסתכלים על ההכשר", אומרים בארגון.

הסוכריה החלבית לצד הפרווה
הסוכריה החלבית לצד הפרווהארגון כושרות