סלט חיטה עם תאנים ואגוזים
חומרים:
2 כוסות חיטה מושרית שלוש שעות
כ‑10 תאנים יבשות (דבלים) חתוכות לשמיניות
½ חבילת פטרוזיליה קצוצה - עלים בלבד
½ כוס אגוזי קשיו קלויים
½ כוס אגוזי פקאן
½ כוס אגוזי לוז מסוכרים
½ כוס בוטנים מלוחים
גרגירים מרימון אחד (או כוס חמוציות)
לרוטב:
מלח
2 כפות שמן זית
2 כפות דבש
½ כוס מיץ לימון
הכנה:
מסננים את החיטה המושרית ומבשלים כחצי שעה, עד שהחיטה רכה אבל עדיין נגיסה.
מערבבים את החיטה עם שאר המצרכים. מכניסים את חומרי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב.
פורסם ב"פנימה"