דג אמנון בסגנון איטלקי
דג אמנון בסגנון איטלקיצילום: שאטרסטוק

כדי למקסם את התוצאות, שלבו בתפריט חלבונים כמו דגים, אשר תורמים לבניית מסת השריר ששורפת שומן. הגדילו את השימוש בירקות העונה, ובמהרה תגלו איך גופכם משיל בטבעיות שומן בטני ונפיחות הקיבה והפנים יורדת.

זה הזמן להסתנכרן עם העונה ולהרגיש קלילות נהדרת.

דג אמנוּן בסגנון איטלקי

דגים טריים הם מקור מצוין לבניית מסת שרירים בריאה, להורדת הכולסטרול ולהרגשה קלילה.

האמנוּן מתאים לכל ארוחה במהלך השבוע והולך מצוין עם הסלט האיטלקי. איזון אולטימטיבי לארוחות החג הכבדות. מנת פרווה קלילה ונפלאה.

חומרים:

3 חתיכות פילה אמנון או לברק מופשר או טרי

כף שמן זית

מיץ מלימון אחד סחוט וגרד הקליפה

פרוסות מלימון אחד

רבע כוס צימוקים צהובים

4 קורט טימין טרי

מלח גס

פתיתי פלפל אדום

הכנה:

מחממים את שמן הזית מעט במחבת.

מוסיפים את גרד הלימון, המיץ והצימוקים.

מוסיפים את הדג ומפזרים עליו מעט מלח גס ופתיתי פלפל אדום.

מניחים את פרוסות הלימון ומפזרים את הטימין על הרוטב שבמחבת.

מנמיכים את הלהבה ומכסים למשך 5‑7 דקות, עד שהדג יציב למגע.

סלט אביבי

עשיר באומגה 3. עוד דרך טובה להפחית את רמת הכולסטרול הרע ולהעלות את רמת הכולסטרול הטוב, כדי לסייע לגוף לשרוף שומן ביעילות ובקלות.

חומרים:

כוס אפונה קפואה ומופשרת

ראש חסה ערבית

אבוקדו

בצל אדום פרוס

לרוטב:

2 לימונים

7 יחידות עגבניות שרי

2 כפות שמן זית

כוס עלי פטרוזיליה

כוס עלי כוסברה

מלח ופלפל

שמינית כוס זיתים ירוקים

שן שום

הכנה:

קוצצים את השום ואת הזיתים הירוקים.

מוסיפים את המיץ מהלימון ואת גרידת הלימון.

מערבבים, ממליחים ומפלפלים.

מערבבים את הרוטב עם יתר החומרים.

קרטיב מלון

כדי לסיים עם טעם מתוק נלך על חטיף בריא, מלא טריות ומתיקות. כשמזג האוויר מתחמם, זו הדרך לסייע לעצמנו להרגיע את הרעב לסוכר.

חומרים:

4 כוסות של מלון חתוך

לימון

שליש כוס עלי נענע

כפית דבש טהור

הכנה:

מועכים את חתיכות המלון יחד עם מיץ הלימון, הדבש והנענע.

מעבירים לתבניות להכנת קרטיב ביתי, מקפיאים ומגישים. 

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי