סיגר פיצוחים עם רוטב שוקולד
אבירם חיוקה, השף של מסעדת בית הכוון במתחם התחנה בירושלים, מבשל ארוחת חג לכבוד ראש השנה. והפעם הקינוח כמובן.
אבירם חיוקה, השף של מסעדת בית הכוון במתחם התחנה בירושלים, מבשל ארוחת חג לכבוד ראש השנה. והפעם הקינוח כמובן.
אבירם חיוקה, השף של מסעדת בית הכוון במתחם התחנה בירושלים, מבשל ארוחת חג לכבוד ראש השנה. והפעם המנה העיקרית.
אבירם חיוקה, השף של מסעדת בית הכוון במתחם התחנה בירושלים, מבשל ארוחת חג לכבוד ראש השנה. והפעם דג סלמון מיוחד.
אבירם חיוקה, השף של מסעדת בית הכוון במתחם התחנה בירושלים, מבשל ארוחת חג לכבוד ראש השנה. והפעם מנה ראשונה מיוחדת לחג.
השף אבירם חיוקה נערך לראש השנה הקרב ובא. בימים הקרובים יפרסם באתר כמה מתכונים לחג. ראיון.