צבא ארצות הברית הודיע כי גופותיהם של שני החיילים הנעדרים נמצאו סמוך למקום בו נחטפו. השבוע לאחר שהתברר כי השניים נחטפו, ערכו כוחות צבא ארצות הברית חיפושים נרחבים אחריהם. ארגון חמושים עיראקים, הקשור לאל-קאעידה, פרסם הודעה לפיה חטף את החיילים האמריקנים דרומית לבגדד. השניים, תומס לואל טאקר בן 25 מוארגון, וכריסטיאן מנצ'קה, בן 23 מטקסס נעלמו לאחר תקרית אש שבה נהרג חברם, במערב בגדד ליד העיירה יוסופיה, וכעת כאמור נתגלו גופותיהם.
ארגון מורדים טען כי המנהיג החדש של אל-קאעידה בעיראק הוא שהוציא את השניים להורג. קבוצת חמושים הקוראת לעצמה 'מועצת השורא של המוג'אהידין' הודיעה כי היא האחראית לחטיפה.
דובר מטעם צבא ארה"ב, הגנרל וויליאם קולדוול, הודיע היום (ד') כי הגופות נמצאו כבר אמש. לדברי מקורות עיראקים, הגופות נמצאו ברחוב סמוך למקום ההתקלות עם החמושים כשהן ממולכדות וניכר לפי המצב בו נמצאו כי עברו התעללות קשה.
מאז העלמם של החיילים ערכו חיילי ארה"ב חיפושים נרחבים אחריהם. עדי ראייה סיפרו, כי ראו את החוטפים מובילים את החיילים אמריקנים לתוך רכבים, לאחר שהמחסום שבו היו הותקף על-ידי החמושים. כשהגיעה התגבורת למקום מצאו חייל שלישי שנהרג מהירי.
כוחות גדולים של צבא ארה"ב השתתפו חיפושים נרחבים אחרי הנעדרים.בין הכוחות המחפשים השתתפו צוות של צוללנים, וכן כוחות מחיל רגלים, חיל אוויר וכוחות נוספים, בסיוע מזל"טים, מסוקים וסירות.