כתב אישום יוגש נגד יוסף מוגרבי, תושב לוד, שהודה ברצח אחותו לפני 12 שנה, על רקע כבוד המשפחה. בחודש אפריל השנה, הגיע מוגרבי לתחנת המשטרה בלוד והודה כי רצח את אחותו לפני יותר מעשר שנים, ושרף את גופתה.

"הריונה של שרה עורר את קנאתו ואת חשדו של הנאשם שהנו אחיה של שרה, ובליבו גמלה ההחלטה להמיתה. בתאריך 2.8.94 בשעות הבוקר, הוליך הנאשם את שרה, כברת דרך עד לסמוך לבית הקברות של מושב מצליח. הנאשם עצר וביקש משרה לשבת, משישבה שאל אותה "אם הלכה עם מישהו". תחילה ענתה שרה בשלילה, אך לשאלותיו החוזרות של הנאשם, השיבה, כי טעתה.

הנאשם אמר לשרה "באלוקים את תשלמי על זה" והשכיבה על האדמה. שרה נאבקה עם הנאשם ושרטה אותו. אך הנאשם אחז את שרה עם שתי ידיו בגרונה וחנק אותה למוות. הנאשם וידא ששרה מתה ,החביא את גופתה בין מטעי הסברס ושב אל ביתו. הנאשם נעצר בו ביום ע"י המשטרה, ושוחרר בתאריך 7.9.94. לאחר ששוחרר נטל הנאשם את גופתה של שרה ממקום המחבוא, הניח אותה על משטח עץ והצית אותה. הנאשם קבר את שרידי גופתה של שרה בוואדי הסמוך ושב אל ביתו. בעשותו את מעשיו המתוארים לעיל גרם הנאשם למותה בכוונה תחילה של שרה מוגרבי", נכתב בכתב האישום.