בן ארי
בן ארי

ח"כ ד"ר מיכאל בן ארי (האיחוד הלאומי) פנה הערב (שלישי) ליועץ המשפטי לממשלה בדרישה לנקוט צעדים נגד שר הביטחון אהוד ברק בעקבות פרסומים לפיהם  העסיק עובדת זרה מהפליפינים ללא אישורים.



בן ארי כתב בין היתר למזוז, כי "במקרים כגון דא נוקטות הרשויות בפעולות וסנקציות, אך עד לשעה זו לא שמעתי על כל בדיקה שהגיעה מכיוון לשכת היועץ המשפטי, אשר על כן אני מבקש לפנות אליך ולדרוש לבדוק, האם מר אהוד ברק חסין מפני בדיקות וסנקציות".

"מידי שבוע אנו שומעים על פרשה כזאת או אחרת שנקשרת לשמו של השר ברק, אך להפתעתי במקום שמלשכת היועץ המשפטי תצא אמירה חד משמעית, שחוק הוא חוק ואין לעשות הנחות לאף אדם, יהיה מעמדו אשר יהיה, יהיו עמדותיו הפוליטיות אשר יהיו, מתהלך לו מר ברק משל היה אתרוג שמור", נאמר בפניה.

התנועה לאיכות השלטון פנתה הבוקר למבקר המדינה לבדוק לעומק את התנהלות השר ברק בעניין העסקת עובדת פיליפינית בביתו.

"באם אכן הועסקה העובדת הזרה ללא האישורים הרלוונטיים, הרי שמדובר בהפרה בוטה של הוראות הדין, בוודאי ובוודאי עת מדובר באישיות ציבורית כה בכירה כשר במדינת ישראל", נמסר מהתנועה.