חברת הכנסת שולי מועלם
חברת הכנסת שולי מועלםצילום: אלירן אהרון

יו"ר סיעת הבית היהודי, ח"כ שולי מועלם-רפאלי, מברכת על צירופו המסתמן של אביגדור ליברמן לממשלה יחד עם חברי סיעת "ישראל ביתנו".

''כניסת ליברמן לממשלה היא דבר טבעי וזה מה שהעם רצה, זה מה שהמצביעים שלו רצו", אמרה מועלם לערוץ 7. ''ההבנה שהכניסה של ליברמן לממשלה מותנית בתיק הביטחון חלחלה למשרד ראש הממשלה''. 

מועלם מיצרה על התפטרותו של שר הביטחון משה יעלון. ''יש לו זכויות רבות לטובת עם ישראל ולטובת ביטחון ישראל. זה לא סוד שהיו לנו חילוקי דעות אבל זה לא מקטין כהוא זה מהעשייה הגדולה והמשמעותית.

"הממשלה הזו טובה לעם ישראל והבית היהודי הוא אלמנט משמעותי עם השפעה וכח עצום. התפיסה שאנחנו מנסים להוביל שמורידה את הדיון של שתי מדינות לשני עמים, תקבל חיזוק בעזרת ה' עם הכניסה של ישראל ביתנו".

ח"כ מועלם הביעה תקווה שממשלת הימין תבוא לידי ביטוי ביתר שאת. "שנפסיק לדבר רק על המימד הביטחוני ושנדבר על הזכות שלנו למדינה יהודית ועל הזכות שלנו לארץ הזאת. זו המשמעות של היותנו ממשלת ימנית ולאומית".

"אביגדור ליברמן מדבר ימין, עושה ימין, מאמין בקשר שבינינו לבין הארץ הזאת, מאמין מאוד בזהות היהודית שלנו ומהמקום הזה אני רוצה לתת לו ברכת הדרך גדולה", הוסיפה.