בשבע 441: מטבחון- אנטריקוט על האש במרינדת רימונים

באדיבות חיים סנדלר – שף 'פאפאגאיו' סניף 'תלפיות' בירושלים

פנחס ורבקה קופר , א' באייר תשע"א

 החומרים  

  • 4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד
  • למרינדת רימונים: רבע כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי, חצי כוס יין לבן יבש, 3 כפות שמן זית, כף חרדל דיז'ון, כף סוכר, מלח גס, פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות.
  • מידי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד.
  • מחממים את הגריל היטב – 20 דקות לפחות.
  • צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצויה.